Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPad - jak na aplikace odjinud než z App Store? (trochu pokec)

Spolupracuju s jednou firmou při vývoji her, zatím pouze na PC platformě. Nyní se připravuje vydání mobilní verze jedné z nich, hra byla přepsána do Unity a s touhle upravenou PC verzi pracuji (*apk verzi se nezabývám).

Dnes - když jsem pročítal pár článků na téma "How to install apps outside the official App Store?" - mě napadlo (protože se připravuje i iPad/iPhone verze), jak probíhá průběžný vývoj a hlavně "testování v plném provozu" betaverzí vyvíjených programů přímo na mobilech a tabletech, když Apple nedovolí instalovat nic mimo App Store? To musí být to zařízení nějak upravené (root, jailbreak)? Nebo existuje nějaký "neveřejný" appstore právě pro tyto účely, kam běžně není přístup?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
u nových apple operačných systémov /Big Sur-Monterrey,ios 15.6-15.7/ máš možnosť zvoliť inštalovanie…
audax 23.10.2022 21:16
audax
..mezitím jsem se o tom bavil s šéfem společnosti, testování probíhá přes TestFlight, https://en.wik… poslední
L-Core 26.10.2022 17:02
L-Core

u nových apple operačných systémov /Big Sur-Monterrey,ios 15.6-15.7/ máš možnosť zvoliť inštalovanie iba z apple store alebo apple store a od autorizovaných vydavatelov,pokial chceš robiť vývoj a mať dostupné aj testovacie verzie,treba sa podobne ako je to vo win-registrácia do windows insider program,registrovať do apple developer centra a byť tým pádom autorizovaný vydavatel softwaru,podla typu licencie,apple Ti autorizuje aplikácie ponúkané zdarma bezplatným certifikátom a povolením ich umiestniť v apple store výlučne zdarma,alebo si zakúpiš full osobný certifikát a môžeš ponúkať aplikácie za peniaze,čo sa týka beta testovania,buď je to na pozvánku,alebo v rámci developer centra verejné testovanie pre registrovaných členov ......mnohí poskytovatelia softwaru sú dlhodobí dodávatelia softwaru pre apple a ich aplikácie sa dajú inštalovať aj stiahnutím zo stránok vydavatela-pluginy a doplnky pre garageband,logic pro,avid,software od adobe ,microsoftu,suse,videolan,ubisoft,autodesk,yamaha/steinberg,esi,alesis,rme,uad etc....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru