Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr audia ( soundbar samostatný a nebo četně subwooferu )

Dobrý den,

hledám nějaké lepši audio k tv za 11 000,- Občas k tv připojím 15 let staré genius repráky ( nějaké lepší filmy), ale ty mám primárně k pc .
Nejsem náročná koukala jsem a přemýšlím zda bude stačit jen soundbar se subíkem či bez cca 2500- ( bez) s max 5000, a nebo bude lepší mít nějakou alternativu ?
Ložnici mám klasickou čtvercovou skříně, stůl apd ovšem kdybych měla více repráků. Nejsem si jistá kam bych to dala spíš nedala. Proto pro mě bude asi lepší nějaká alternativa.

Zaujalo mě tohle Xiaomi Soundbar 3.1ch S26E ( zní to fakt dobře, ale zdá se mi, že ten subík má moc velký bassy) , ale cenově už to přesahuje to, co bych chtěla. A taky nežiju v době sama a nebudu dělat nějaké izolace, kdyby byly potřeba.

Hudbu a filmy pouštím tak, abych si to užila. Žádné techno party apd. Max si dám třeba metal jednou za čas hodně na hlas, a nebo nějakou vážnou hudbu. A to je mi jedno, co si myslí sousedi, kteří mají domácí kino a dost jim to řve.

Předmět Autor Datum
soundbar nemůže umět basy - dokud nebude mít výšku 20-30cm. čili pro dobrou hudbu je subwoofer nutno…
lední brtník 28.10.2022 21:38
lední brtník
Děkuji poslední
Žena v nouzi 29.10.2022 19:27
Žena v nouzi

soundbar nemůže umět basy - dokud nebude mít výšku 20-30cm. čili pro dobrou hudbu je subwoofer nutnost.
když vás hudba baví, pak něco za 4.200 mi připadá snesitelné, liší se vstupy:
USB, optický audio vstup, Bluetooth ... LG SL4Y ... https://www.scorpion-elektro.com/katalog/soundbar-lg-sl4y.html
HDMI (ARC), optický audio vstup, USB ... SAMSUNG HW-T530 ... https://www.scorpion-elektro.com/katalog/soundbar-samsung-hw-t530.html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru