Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava na hraní ve 1440p

Hanyse.k batérie a pridaná hmotnosť - OK. Takže mobil nabíjaš denne alebo 1x do týždňa(ak si nenáročný užívateľ) ale že treba nabiť alebo vymeniť AA/AAA batérie v myške tak to je neskutočný problém. Som v tomto pokrytec a teda z mojej skúsenosti neviem koľko by vydržala mne. Zatiaľ mám drátovú pretože stále funguje ale ďalšia klávesnica/myš bude určite wireless. Čo ale viem tak ľudia v tom menia baterky ešte menej často ako v ovládači ku TV. Vydrží to teda mesiace a kto vie možno aj roky u nenáročného užívateľa ktorý sadne k PC na hodinu denne.

RedMaX to je fakt, latencie sa sčítajú a čím horšie to je tým horší rank :-D či? Keď som ešte hrával CSko tak nebol problém vyhrávať aj s relatívne zlým setupom s celkovou latenciou dosť vysoko. Obyčajný 75hz panel ktorý určite nemal nijak zvlášť dobrú latenciu. Typujem 10-20ms. Klávesnica tiež obyčajná a to isté myš. Internet s odozvou 30-60ms. Takže dajme tomu že som mal o 100ms horšie podmienky ako hráč s výborným setupom. Taktika, skill a dobrý spoluhráči sú podstatnejší. Prípadne by som to vyjadril ešte inak. Každý jeden náhodne pridaný rus v tíme by sa dal prirovnať k pridanej odozve 500ms. Chcem týmto povedať len toľko že pre bežného smrteľníka tie latencie nie sú až tak podstatné. Už len spozorovať rozdiel 1ms a 50ms je sakra náročné. Ja by som odhadoval že by som vedel vidieť rozdiel latencie niekde ku stovke ms.
Pozrime napríklad s čím hrajú aktuálny turnaj v CSku 1599px-SyrsoN_@_IEM_Cologne_2021-1024x683.jpeg klávesnica a slúchadlá samozrejme káblové pretože ako si písal latencie sa sčítajú a tam už ide o veľké prachy. Myš má ale wireless a je tam takých hromada. Latenciu u týchto myší oni už vôbec neriešia a hlavne ide o to že majú voľnosť. Nikdy sa mu takto nemôže stať že mu kábel niekde zadrhne/zatiahne o hranu a menil by sa odpor pri mierení. Takto má neustále 1:1 podmienky v akomkoľvek ťahu. Predtým keď ešte latencie myší boli nevýhodou tak profi hráči využívali https://www.alza.sk/zowie-by-benq-camade-ii-black-d6205081.htm ale teraz už je toto pre nich oveľa lepšia voľba.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny