Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Asus s procesorem Intel core i3-1011OU

zaujalo mě, jaká je tento měsíc nabídka s ryzenem a je to dost tristní.
fak to vypada, že amd přesměroval fabriky na serverové procesory kvůli marži a pitomé notebuky nechal neschopnému intelu. jenže tím přišel o trh a o reklamu.
chtěl jsem doporučit "lenovo-v15-g3-iap-cerny", schválně nedávám odkaz - ale je to ještě horší past, cos tu dal: jen 2 výkonná jádra (možná s bezcenným ht) a zbytek atomy.

někdo by měl notebučím výrobcům vysvětlit, že dnešní kancl není taková selanka co býval: povinný čím dál horší/žravější antivir, office s kdejakým teamsem, na web prohlížeč už dávno nestačí jedno jádro - a kde vůbec pojede samotný systém? na jednom jádru s nulovou rezervou, jako pentium 4 před 20 lety?
jiný případ: podobně špatný procesor, lepší disk, bez os. kde to jsme?
takže cos nekoupil před měsícem je teď jen přehlídka intelí zoufalosti.
jistě, když ten notebuk nic nedělá, ty atomy na to stačí. ale když potřebuješ pár aplikací najednou a vůbec se to procpe přes windowsí task scheduler, začne to drhnout.
v nabídce suntechu fak nic normálního nevidím.

takže jinde: https://www.mironet.cz/lenovo-v15-g3-aba-cerna-156-fhd-amd-ryzen-5-5625u-23ghz-8gb-512gb-ssd-amd-radeon-graphics-w11h+dp562728/ - a být tebou, koupím to ještě dnes.

ale hlavně co mě na tom děsí, končí nám ve firmě leasing, tak jsem si z krámů z nové nabídky cosi zatrhnul - a ty firemní korporáty jedou bez výjimky jen intel. no jestli tam jsou jen samé takové 2jádrové ojebávky, to se na to můžu vysrat, ten korporátní bordel to absolutně neutáhne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny