Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilná aplikácia na zobrazenie aktuálnej polohy

Pokud dopravce sdílí polohu, neni potřeba nic jiného. Vlaky v čechách najdete na https://grapp.spravazeleznic.cz/ autobusy ve středočeském kraji (teda hlavně PID a to co patří pod ropid) https://mapa.pid.cz/
Slovenské vlaky jsem taky někdy viděl, přišlo mi to trochu šikovnější než české (třeba vlak byl vidět už chvíli přetím než měl překročit hranice slovenska a bylo u něj očekávané zpoždění (a byl vidět celou dobu, to zpoždění bylo ttehdy asi 5 hodin, proto jsem byl rád za takovou informaci, sledování na území maďarska jsem nenašel)).
Někdy jsem našel rakouský zugradar, ve kterém mi přišlo, že je všechno (např. tramvaje i metro v praze nějakou dobu předtím, než ropid zpřístupnil tu svojí sledovačku).
Něco by mohlo být také na mapách google, ten těží různá data, ale já ty mapy moc neznám, mě připadají dost nepřehledné (mj. tím, jak jsou orientované na propagaci platících), třeba oproti seznamovým nebo OSM.
Pokud by se tedy takové stránky našly, neni potřeba nic instalovat, stačí jen prohlížeč internetu a v případě googlu taky spuhlas se sledováním a profilováním (nejen google nedodržuje GDRP a namísto explicitního souhlasu chce explicitní nesouhlas a kdo ví, jestli na něj bere zřetel).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny