Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC okolo 20 000

A ty potřebuješ ten PC teďka k Vánocům jo? Nebo jak to máš vymyšlené? To jsis našetřil a chceš si ho koupit sám, nebo ti k rodiče apod. přispívají a máš si ho složit abys měl dárek?
Z nouze asi sestava by šla, možná bych sáhl po větším zdroji, jen v popisu máš, že 3060 TI chce min.600W zdroj. Nicméně realně si vezme v zátěži tak 270W, ale pro srandu to tam asi není.
Bedna do 2k bude prostě pořád jen plech s plastem a bez nějakých funkčních dílů, tím beru prachový filtr, USB konektory,kvalita PSU apod.
Další věc, hraješ jen FHD? nebo aj lepší? Jak jsi psal více, tahle sestava reálně na nějakej upgrade v průběhu 5ti let určitě nebude, za ty peníze prodáš na bazaru tak za polovinu max. a přidáš si to na lepší sestavu časem, více stímhle neuděláš. :)
Další z možností, která se váže na odpověď na první otázky je, zda-li není lepší si k Vánocům říct o příspěvek pokud jsis tohle našetřil sám, a po Vánocích ve výprodeji, kterej tak či tak bude se poohlídnout tím pádem po lepším. Nemyslím si, že by tam mělo dojít k rapidnímu navýšení ceny, ikdyž je inflace, stále se tu budeme bavit o starších dílech, které budou tlačeny cenou dolu( ADM má nové CPU na AM5tku takže 5600 určitě nahoru nepůjde) a GPU bude ovlivněno sice kurzem ale nebál bych pak, že půjde kolem 16K sehnat RX 6800 XT a tam se pohybuješ zase o řád jinde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny