Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenesení nastavení OPERA

Zdravím,zemřel mi notebook, vzal jsem tedy jiný (úplně jiný HW) a potřeboval bych přenést z disku z mrtvoly nastavení záložek či jak nazvat ta okénka s www adresami která se nabízí při otevření nového listu. Starý disk mám připojený přes USB, v totalcommanderu vidím i skryté soubory. Jak na to?

Předmět Autor Datum
Bola by u teba možnosť ten disk normálne nabootovať v tom inom PC/NTB? Ak by si ten disk z pokazenéh…
KMX 26.11.2022 10:17
KMX
Napsal jsem jiný HW, měl jsem upřesnit - WIN7, bootovat z něj v novém nelze (pak by to bylo docela s…
jardafiala 26.11.2022 10:21
jardafiala
Záložky jsou tady: https://gorazy.com/blog/opera-bookmarks-location.html Můžeš pro jistotu zkopírov… poslední
host 26.11.2022 10:25
host

Bola by u teba možnosť ten disk normálne nabootovať v tom inom PC/NTB? Ak by si ten disk z pokazeného NTB dal do funkčného iného počítača tak normálne ti to naštartuje, otvoril by si prehliadač opera a vyextrahoval záložky do zálohovacieho súboru *.html. Druhá možnosť je preniesť kompletne všetky dáta ale netuším či by to fungovalo. Pravdepodobne by si musel siahnuť aj po užívateľských dátach v zložke appdata(typujem že tam opera bude niečo mať), cesta je C:\Users\tvojemeno\AppData alebo WIN+R appdata. Spustiť a znova to isté čiže vyextrahovať záložky. Ono by to možno fungovalo lenže by to nemuselo byť stabilné čiže určite potom normálne to vykopírovať preč a klasicky nainštalovať cez inštalátor. Nepredpokladám že tie záložky vytiahneš nejako ručne z konkrétneho súboru niekde v zložkách opery.

Napsal jsem jiný HW, měl jsem upřesnit - WIN7, bootovat z něj v novém nelze (pak by to bylo docela snadné...). Že bych měl něco ze složek zkopírovat je jasné, ale co přesně. Samozřejmě že vytáhnout jen požadované adresy stránek nejde, s tím jsem tak nějak samozřejmě nepočítal. Ptal jsem se právě proto, že nevím kam si ukádá Opera data před vypnutím aby je pak po zapnutí obnovila.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru