Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook - klávesnice

Mám notebook - Lenovo
Už bohužel není v záruce

Mám problém, že když píšu - na příklad L nebo J nebo uvozovky - notebook to v malým napíše dvakrát, třikrát (sllovo kklika to napíše takkto) - když dám shift J nebo shift L - nenapíše to vůbec...
Prostě některý klávesy to zdvojuje - někdy to kombinace nebere... stejně se to chová i po restartu notebooku...

Pomůže promačkat klávesy (i ty, kterých se to netýká) a dočasně se to fixne na půl minuty třeba.

Reklamoval jsem notebook - i s tímto problémem - těsně před reklamací se to samo opravilo, takže mi sice uznali reklamaci - ale něčeho jiného - vyměnili základní desku... 2 měsíce po reklamaci (a po konci záruky) se problém opět naplno objevil.

Při použití externí klávesnice k tomuto problému nedochází.

Čili u tohoto textu jsem musel furt mazat zdvojený l, zdvojený/ztrojený j - abych napsal velký J - musím použít caps lock - případně promačkat KLŮOKLŮO a pak J reaguje pár sekund normálně (byť promačkám klávesy kolem něj a ne přímo J). Ví někdo, co problém způsobuje? Stačilo by vyměnit klávesnici notebooku podle vás?

Bohužel nemůžu mazat komentáře, takže pokud někdo napíše třeba "reinstalace notebooku" - komentář bych mazal hned, protože notebook byl reinstalovaný a byla na něm měněná základní deska.

Problém se podle me mě spustí tím, že na něm několikrát zapnu hru, co ho zahřeje do provozní teploty... a pak třeba týden tenhle problém mám.
Pokud bych nějakou středně náročnou hru (typu Fall Guys, co žere hodně paměti) hrál denně, budu mít problém denně.

Ideálně pokud se někdo s tímto setkal. Díky <3

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny