Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC se zapne, ale nejdou úvodní posty

Dobrý den, asi rok mi nešel počítač kvůli chybě kterou sem nemohl vypátrat. Po přestěhování sem si našel čas a znovu se vrhl na opravu pc po opětovném vyzkoušení různých komponent a zjištění ze nic nepomohlo sem zkusil vyndat baterii z základní desky a pc se zapnul. Říkal sem si že to je divne protože deska byla poslána na czc jestli je funkční a že prý vše v pořádku navíc pokud vím baterie by neměla způsobovat ze pc nepůjde zapnout. Chyba se projevovala tak že sem zapl pc vše roztocilo a rozsvitilo. Krom obrazovky která ukazovala bez signálu a klávesnice kde jen probliklo RGB. Nyní se to stalo po prohranem víkendu znova což sem hned věděl ze je to blby signál ,protože ta baterka se nemohla tak rychle vybít. Pc sestava deska asus ASUS TUF B450M-PRO GAMING, ryzen 5 2600, 16gb ram , sapphire nitro Radeon rx 570, zalman ZM600-gs2. Každopádně baterku sem koupil novou ovšem nic to nevyresilo takže sem teď celkem bezradny. Děkuji za každou pomoc

Předmět Autor Datum
A nekdy to fungovalo, se stenym procesorem? Pokud ano, tak minimalni konfigurace = jen deska ( ven z… nový
lucifer 28.11.2022 19:37
lucifer
Ano fungovalo to vždy v pořádku jen poté to neslo skrz tu baterku z ničeho nic. Chci se zeptat co je… nový
MAtmaaan 28.11.2022 19:49
MAtmaaan
switch = jumper = propojka pinů nový
host 28.11.2022 19:52
host
Děkuji nový
MAtmaaan 28.11.2022 19:56
MAtmaaan
No typoval bych to na ten shit zdroj,ty dělaj podobný věci ,půjč si někde jinej. nový
sambilionk 28.11.2022 19:51
sambilionk
Zkusím sehnat ale asi budu muset koupit nový moc lidi tu neznam. Každopádně ta zakladovka je taky pě… poslední
MAtmaaan 28.11.2022 20:04
MAtmaaan

A nekdy to fungovalo, se stenym procesorem? Pokud ano, tak minimalni konfigurace = jen deska ( ven z case, switchem smazat c-mos), jeden pametovy modul, procesor, graficka karta a zdroj. Pokud porad nic, mate 5 moznosti "co je spatne". Osobne bych si tipnul na pameti nebo zdroj.

Ano fungovalo to vždy v pořádku jen poté to neslo skrz tu baterku z ničeho nic. Chci se zeptat co je to prosím switch ?:-D našel sem piny clrtc ty sem spojil sroubovakem. Me to přijde divne protože to děla úplně to stejne jako predtim když byla vybitá ta baterie. Paměti jsou staré 2 roky ale samozřejmě ze je možnost ze můžou být špatné jedna se o patriot viper.
Jinak sem spletl jméno základní desky jedna se o ASUS PRIME B450M-K - AMD B450

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru