Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PowerLine extendery alebo WiFi extendery

Ahoj PowerLine extendery alebo WiFi extendery vyrieši to do budúcna občasné klesanie rýchlosti cez wifi,rušenie wifi signálu od iných zariadení,susedových wifí,alebo je to v podstate stále wifi signál.Rozumiem tomu tak že tieto zariadenia nepotrebujú dátové káble,vlastne net sa prenáša po el.rozvode 230 V.Náveznosť na V poslednej dobe časté rušenie wifi signálu.Dikens pekný večer.

Předmět Autor Datum
PowerLine jede po el. rozvodech a s WiFi se navzjem neruší. WiFi extender je pořád WiFi zařízení a t… nový
Wikan 28.11.2022 20:11
Wikan
PowerLine rozhodne lepšie než WiFi extender... U WiFi extenderu môžete očakávať tak polovičnú rýchl… nový
Ale 28.11.2022 20:17
Ale
Dikens za odpovede,takže powerline extender,ide po kábloch el.rozvodu 230 V,bez rušenia wifi.V domác… poslední
pista 54 28.11.2022 20:30
pista 54

PowerLine rozhodne lepšie než WiFi extender...

U WiFi extenderu môžete očakávať tak polovičnú rýchlosť a vyššiu odozvu... u PowerLine mierne vyššiu odozvu ale rýchlosť takmer zhodnú (až na výnimku, kedy máte v dome zhnilé káble, či zapojené do elektriny staré spotrebiče, ktoré do siete púšťajú veľa šumu). U WiFi ale môže ovplyvniť rýchlosť a odozvu aj obyčajná stena a rušenie je tam častejšie. Vo všeobecnosti je PowerLine lepší.

Dikens za odpovede,takže powerline extender,ide po kábloch el.rozvodu 230 V,bez rušenia wifi.V domácnosti máme časť rozvodu v TN-C a časť v TN-S.Bytový rozvádzač je nový .Na tej časti rozvodu kde by som to chcel spojazdniť je sieť TN-C starý hliníkový rozvod,2 žlia.Zatiaľ nedošlo k vážnejšej závade na rozvodoch,nechcem privolávať

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru