Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ztracený ovladač k TV

Ahoj,
asi to sem nepatří, ale potřebuji radu :.(
ztratil jsem při stěhování ovladač k televizi značky METZ, a bohužel jsem ho nedokázal najít, tak hledám nějakou alternativu nějakého univerzálního ovladače, který bych mohl sehnat hned bez objednání.

Našel jsem tento, bude k televizi fungovat?
https://www.datart.cz/nedis-univerzalni-predprogramovany-dalkovy-ovladac-10v1-vhodny-pro-vice-nez-250-znacek-tvrc2200bk.html

Popřípadě kdyby někdo byl tak hodný, a pomohl mi, když nic jiného nezbyde, tak nějaký na objednání.
Děkuji všem za pomoc :-)

Předmět Autor Datum
ovladace-pro-televizory-metz-c-2_424 nový
Cat 29.11.2022 07:25
Cat
Odporúčam ten obchod. 2x som už odtiaľ kupoval... MK7 kľudne im napíš a nechaj si poradiť. V popise… nový
KMX 29.11.2022 07:31
KMX
Proč se bojíš objednávat? V tom obchodě máš přímo ovladače METZ, takže asi budou fungovat. A poštovn… nový
Karel04 29.11.2022 10:10
Karel04
Jsou i jiné alternativy, jako Universal Smart TV Remote Control - kdy Operační systém Android díky s… nový
tojezdenek 30.11.2022 07:59
tojezdenek
Univerzální ovladače jsou dobré na základní ovládání jako přepínání programu, hlasitost atd. Na různ… nový
manas 30.11.2022 10:01
manas
Dálkové ovladače cz jsou sice na objednání, ale objednávka je vyřízená rychle, zkuste to tam. Mají v… poslední
ml1 01.12.2022 13:24
ml1

Odporúčam ten obchod. 2x som už odtiaľ kupoval... MK7 kľudne im napíš a nechaj si poradiť. V popise by malo byť číslo TV na ktorý to bude pasovať. Pohľadaj na tej svojej TV niekde vzadu na štítku číslo/model a jednoducho kúp ten správny.

Proč se bojíš objednávat? V tom obchodě máš přímo ovladače METZ, takže asi budou fungovat. A poštovné je jen 50 Kč, přes balíkovnu doručení druhý den. Kdybys chtěl koupit ten z Datartu, tak ho kup přes intenet s vyzvednutím v prodejně za 30 minut, pak ho případně můžeš do 14 dnů vrátit.

Jsou i jiné alternativy, jako Universal Smart TV Remote Control - kdy Operační systém Android díky svým vysokým schopnostem pokrývá široké spektrum aplikací. Mezi úžasné aplikace patří dálkové ovládání. V tomto případě mluvíme o UniMote - Universal Smart TV Remote Control - jedná se o univerzální aplikaci pro dálkové ovládání televizoru a bez ohledu na to, jakou máte značku a model, bude stoprocentně v databázi. Nyní, při absenci hlavního dálkového ovládání pro zařízení, si nemůžete dělat velké starosti, tento program je bez problémů ovládá. 8-)

P.S.: Shrnutí - nandej si to do mobilu a funguješ...pokud má tvůj mobil infraport.

Dálkové ovladače cz jsou sice na objednání, ale objednávka je vyřízená rychle, zkuste to tam. Mají v databázi spoustu přístrojů a posílají dálkové ovládání rovnou naprogramované.

Jinak pokud chcete jen k televizim tak spíš než 10v1 bych volil nějaké méně komplikované. Mám třeba jen TV/STB které se dá nastavit tak, aby bylo jen TV (prostě nemá to přepínání). U těch X v 1 je první co musíte zmákčnout TV i když tam nic jiného naprogramovaného neni, a nechápu kam je to přepnuté, když jsem na všechny pozice naprogramoval televizi.

Sortiment dálkových ovladačů mají čínské či vietnamské prodejny. Stojí pár korun.

Hlavní problém univerzálního ovladače je nalezení příslušné sady příkazů, tím jak dneska na skořápce televize je něco, ale střeva jsou odjinud, tak se podle značky většinou nelze orientovat (možná sony a panasonic ještě mají své, ale ostatní značky jsou jen pro parádu a neříkají o výrobku vůbec nic; značku metz jsem v životě neviděl, ale to není důležité, takových je spousta, když si objednáte zboží v číně, dají vám na to jakou značku si vymyslíte).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru