Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jsou to normalni teploty notebooku?

Dobry den, vlastnim notebook ASUS X550VB, který měl vyšší teploty při spuštení nejaké apliace nebo staré hry. (90 stupnu teplota procesoru), tak jsem notebook celej rozebral, sundal jsem chladic, vycistil žebra kompletne, a dal vsechen prach pryc (bylo ho tam dost).. slozil jsem to zpatky, ale moc jsem si nepomohl, teploty jsou stale okolo 88 stupnu pri narocnejsi aplikaci, notebook ma windows 10, ackoliv na strance asus X550VB tam pro nej neni zadny ovladac pro windows 10, pouze pro windows 7, a 8.1 tam jsou officialni ovladace na notebook, ale na win 10 tam neni zadny.

ovladace si nainstaloval windows sam jak na grafiku, tak ostatni... muze to byt tim? Celkove notebook je takovy pomalejsi dost ve windowsu ackoliv mam v notebooku 12GB Ram, je to sice starej kus ten notebook, ale myslim si ze na internet by to melo stacit, jenze vse je takove pomale ve windowsu...

12GB Ram (4GB RAM integrovane primo v desce, a pridano dalsich 8gb do slotu)
Windows 10 64bit nejnovejsi update.
HDD 1TB
Nvidia GeForce GT 740M 2GB.

Dekuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pomalý je proto, že tam nemáš SSD. Dal jsi pod chladič teplovodivou pastu?
host 11.12.2022 11:26
host
Jeden SSD tu mam navic v supliku, ale bohuzel na nem mam data ktere nechci smazat, a kdyz jsem vymen…
Misa322 11.12.2022 11:29
Misa322
Ten SSD připoj jako externí ... přes USB (dock/box/redukce). poslední
dsa 11.12.2022 12:58
dsa

Jeden SSD tu mam navic v supliku, ale bohuzel na nem mam data ktere nechci smazat, a kdyz jsem vymenil tento hdd za ssd co mam v supliku, tak mi to porad hazi jen do biosu pri startu ntb, windows to nechce nacist atd. Vim ze by jsem musel udelat cistou instalaci windowsu zas, ale potreboval by jsem nejak dostat ty data ze SSD na flash disk, ale nevim jak, jelikoz ten ssd me nechce pustit, a hazi me to pouze do biosu pri startu ntb, windows na tom ssd je nainstalovany, ale byl v jinem ntb. a tento ntb se tvari jako ze tam windows neni asi.

pastu jsem nedal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru