Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kupuju nový herní počítač

Dobrý den,

jsem student co rád hraje na počítači a proto si chci pořídit herní počítač. Problém je že se v tom prakticky vůbec nevyznám a proto chci požádat o radu. Jediné co momentálně mám je myš. Celý set bych potřeboval vtlačit do takových maximálně 35 tisíc. Ideálně do 30 tisíc. Našel jsem si pár tipů, které se mi zamlouvají, ale řídit se mohu jen recenzemi, kterých bohužel moc není.

Odkazy co jsem zatím vybral :
počítač (https://www.czc.cz/acer-nitro-n50-120-cerna_3/359384/produkt (jestli nechcete otevírat odkaz: Acer Nitro N50-120))
monitor (https://monitory.heureka.cz/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxen/#prehled/ (jestli nechcete otevírat odkaz: Samsung Odyssey G5))
klávesnice (https://klavesnice.heureka.cz/czc-nightblade-gk600-czcgk600/#prehled/ (jestli nechcete otevírat odkaz: CZC Nightblade GK600 CZCGK600))

Kdybych měl říct na co se nejvíc soustředím u volby (kromě výkonu, samozřejmě čím lepší tím lépe), byla by to hlasitost, vzhledem k tomu že hraju v noci a nejsem v domě sám... Ale předpokládám že s tím, že bude počítač hlasitější, se musím prostě vyrovnat.

Předem moc děkuju za tipy. Cením každou radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny