Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilní telefon do 8 tisíc

Zdravím,

vlastním starší telefon Samsung Galaxy A12, který už dosluhuje, navíc má praskliny na displeji a foťáku. Z toho důvodu sháním nový telefon. Kdysi dávno jsem měl iphone, tehdy za nějakých 25 tisíc, byl jsem hodně spokojený, fotky úplná bomba, systém taky, ale to je dlouho, teď mám android a hledám nový telefon.

nechce se mi dávat x desítek tisíc a hledám něco "lepšího" v rámci ceny do 6k. Telefon mám spíš na internet a obecně se dá říct na práci, maily atd., ale chtěl bych i kvalitní fotky v rámci téhle cenové kategorie.

Líbí se mi vzhledově dost honor x8, ale co jsem koukal kvalita fotek není nic moc. Další redmi note 11 možná? Teď budou určitě akce, ale nevím vůbec jaký zvolit.

Nějaká doporučení co máte vy a vyhovuje vám?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Před týdnem jsem koupil Realme 9 Pro+ 256GB Nevím, jestli je dobrý (na to jej mám krátce), ale vím,…
IQ37 14.12.2022 01:06
IQ37
Myslím že ktokoľvek s IQ vyšším než 37 je chytrejší než ty. :)) a hovorí sa že AI raz presiahne IQ b…
Ale 14.12.2022 10:18
Ale
Já jsem už ve věku, kdy kašlu na nějakou "revoltu" nebo protest. Nechám to na mladších. On nakonec n… poslední
IQ37 14.12.2022 15:22
IQ37

Myslím že ktokoľvek s IQ vyšším než 37 je chytrejší než ty. :)) a hovorí sa že AI raz presiahne IQ bežného človeka (vtedy sa stane ASI -> Artifical Super Inteligence), už dnes AI presahuje 100 IQ. (Aj keď tie merania asi nie sú príliš presné, a záleží aj od toho akým spôsobom sa to merá).

Na druhú stranu tvrdím že smartfóny s Androidom sú dumbfóny s väčším prepojením na Internet, než klasické tlačíkové dumbfóny, ale v podstate sú to stále hlúpe fóny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru