Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr volantu k PC/do budoucna XBox nebo PS5 na Richard Burns

Ahoj. Už dlouho jsem nehrál žádné hry apod. (děti atd. :D). Máme tu starší PC (cca TOP před 10ti léty). A vzpomněl jsem si že kdysi byla super hra Richard Burns Rallye, která ale nešla hrát na klávesnici takmne trošku obešla. Zadal jsem do googlu a najednou vidím samé modifikace na to apod. Třeba toto https://www.youtube.com/watch?v=VkbZG4HQC_U
Takže si to chci zahrát a projet se na pořádně velké TV a 5.1.
No, a jaký teda volant na občasné hraní? Má cenu nějaký ten Logitech za 8-9tis??? Není to moc, a zbytečné pro mě??? Nebo bazarový? Možná někdy koupím XBox.... Tak by byla dobrá kompatibilita. Ale jak říkám už jsem z toho vyšel ze cviku tak si nechám poradit.
Díky

Předmět Autor Datum
Logitech spolupracuje u nás s CZC, který získal exkluzivitu a díky tomu má občas akce. Já tímto způs…
RedMaX 15.12.2022 12:35
RedMaX
Díky za tvůj pohled Máš pravdu, zrovna jsem se díval na CzC https://www.czc.cz/logitech-g29-pc-ps3-p…
Miclhaha 15.12.2022 12:54
Miclhaha
Já ti nepovim, já měl v životě jeden Genius volant, v podstatě hračka a teď nějakou dobu, kdy jsem s…
RedMaX 15.12.2022 18:39
RedMaX
Ok. Díky :). Ona si nakonec taky možná zájezdí, když chce oprášit řidičák :D Nakonec se budu rozhodo…
Miclhaha 15.12.2022 19:22
Miclhaha
No nevím ten bazoš zrovna u tohoto zboží.. Já uvažuju o T248 který asi podporuje všechma zařízení c… poslední
MM_tank 16.12.2022 20:14
MM_tank
Škoda že nesháníš volant k Amize, o jednom bych věděl. :-D https://aukro.cz/pocitac-amiga-commodore…
host 15.12.2022 18:58
host
Ten je ale parádní!!!
Miclhaha 15.12.2022 19:17
Miclhaha

Logitech spolupracuje u nás s CZC, který získal exkluzivitu a díky tomu má občas akce. Já tímto způsobem kupoval G29 za 50% ceny.

Co mi říkal kámoš tak v levné ceně (rozuměj do 10K) jsou rozumnou volbou dvě značky: Logitech a Thrustmaster. Logitech má prý v základně volantu řetěz, Thrustmaster řemen. Kámoš kvůli tomu bral Thrustmaster, mně to bylo jedno, tak jsem vzal v akci ten Logitech G29.

Jinak obvykle jsou volanty PC + Playstation nebo PC + Xbox.

Sám nedám na Logitech dopustit, ale faktem je, že jsou tam problémy v některých hrách s ovladačema, kdežto kámoš s Thrustmasterem nic podobného nezná a volant všude šlape dobře.

U G29 a G920 si lidi stěžovali na brzdu, že je hrozně tuhá a že ji ani nedokážou sešlápnout na 100%. Já s tím problémy neměl, ale logicky pokud mám 100kg, tak je to jiné než u 50kg člověka. Jak je to u nových verzí volantů nevim.

RBR neznám, kdybys měl nový PC, doporučil bych Dirt Rally 2.0, nejlepší rally všech dob. Co říkali fanoušci, tak jediné, které se chytá na RBR a zároveň vypadá skvěle i graficky.

Díky za tvůj pohled
Máš pravdu, zrovna jsem se díval na CzC https://www.czc.cz/logitech-g29-pc-ps3-ps4/176268/produkt
Jako kdysik bych asi neváhal :D. Ale žena mi asi řekne že jsem se zbláznil :D. Na to víkendové večerní ježdění jak bude spát.... :D
Zase na druhou stranu ten bazar je taky ošemetný. Jinak mne to láká právě k logitechu, mam6 to tak nějak zafixováné, ale mrknu teda i na ten thrusthmaster...
Třeba toto, je to dobrá koupě? Jsem z Ostravska.
https://pc.bazos.cz/inzerat/161841881/volant-logitech-gt-driving-force.php

Já ti nepovim, já měl v životě jeden Genius volant, v podstatě hračka a teď nějakou dobu, kdy jsem se k ježdění vrátil, mám G29. Osobně využiju spojku (3 pedály), protože k tomu G29 jsem dokoupil i Shifter. Hrozně záleží, co všechno budeš jezdit.
Ženě to musíš správně podat. Třeba přijít s tím, že by sis chtěl zajezdit skutečnou rally, pak jí nenápadně podstrčit video s různýma smrťákama a nakonec říct, že by ti na ni nezbyl žádný čas a že se spokojíš s ježděním RBR na počítači. :-)

No nevím ten bazoš zrovna u tohoto zboží..

Já uvažuju o T248 který asi podporuje všechma zařízení co potřebuješ https://www.czc.cz/thrustmaster-t248-pc-xbox/325872/produkt?gclid=CjwKCAiAy_CcBhBeEiwAcoMRHKnlUBqTNDO7ESqZDLq_qfMP8aFuueBlr6LHRNdQVEleVxJryo93JhoCvvUQAvD_BwE
Nedávno byl v akci za 6100.
Mám v plánu ale jen euro truck simulátor.

T300 je silnější a asi i odolnější. V základu má ale horší pedály. T300 je základní volba pro ty co to.mysli vážněji. A ti co tomu propadnou se nedoplati u fanatecu a dalších ještě dražších.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru