Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tichý PC zdroj be quiet!

Uvidím zajtra aký bude. Bohužiaľ nebudem ho mohol okamžite zapájať. Vonku -5C čiže to bude trvať riadne dlho kým sa to dostane do bezpečného stavu... Ja napríklad už len čisto z dojmu ako bol tento Corsair v2021 vyrobený na rovinu poviem že to budilo zlý dojem. Ten plech bol tenší ako to mal Corsair v2018. Normálne keď som ho na dlžku chytil do rúk tak som ho mohol ohýbať smerom do strán. Jasné že to žiadne FPSka nepridáva :-D ale ide skrátka o tú snahu to spraviť poriadne. Normálne hneď vidieť že tam Corsair šetril a kto vie kde ešte. Ani to textilne vrecko na káble už nedali :-D

Ak sa po troch rokoch pokazí budem ešte pomerne rád. Mám 5 ročnú... Ak vydrží 5 rokov a nebude bzučať tak to je výhra. Inak občas si hovorím že na tie staré/noname zdroje s čínskymi znakmi. Nikto ich nevychvaľoval ale porovnajme si to ku dnešku. Mal som kedysi dávno taký v starom PC. Vydržal 10-12 rokov a ani nepípol! Ten zdroj napájal komponenty a koniec. Vtedy to vedeli spraviť aby tie cievky nepískali a teraz už nevedia.

RedMaX vďaka za tvoj čas a neber to v zlom že si stratil čas a aj tak kúpim BQ. Ak ten zdroj bude šmejd nenechám sa oje***. Už dávnejšie som sa naučil že ak niečo nefunguje, ak s tým nie som spokojný treba to vrátiť pretože tie nervy potom za to nestoja. Ak bude zlý tak za pár eur im to do alzy odnesiem a skúsim ten Seasonic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny