Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC do 20tis bez GK

Má to být "multimediální PC" pro rodinu a pro malého wanna be Youtubera. Prostě na všechno. Hry vyplní 20% provozní doby. Hlavní cíl je úprava fotek (Lightroom), lehká grafika (GIMP), střih videa (Premiere, AE, ovšem jen malé projekty) a občas moje technické potřeby, které není praktické dělat na pracovním laptopu (např. OCR velké dávky PDF souborů).

GAMING. Z her to, jak říkám, musí zvládnout Fortnite a CS:GO, a to čistě jako zábava pro děti. Tyhle hry to musí utáhnout na normální detaily a FPS, protože jsem to slíbil :-x Možná by to teda radši nějakou základní grafiku chtělo, jak se navrhuje níže.

VZHLED. Požadavek na vzhled mám jen jeden - ať to má průhlednou boční stranu. Ze vzdělávacích důvodů. RGB světýlka jsou výhodou, ale ne nutností.

HLUK. No pravdou je, že bych nechtěl velmi hlučný PC. Nějaký odfuk to dělat může, ale nerad bych uživatelům neustále vysvětloval "proč to tak hučí".

ROZMĚR. Může to být velká krabice. Designový tak trochu punk bych naopak pokládal za přednost. Ať uživatelé přehledně vidí, co v tom je.

SSD a ÚLOŽIŠTĚ. Ok, můžeme počítat s 2Tb. Výhodou by pro mě byla možnost osadit 2 normální 3.5 HDD, které už mám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny