Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno reproduktor na párty

Ahojte, potreboval by som poradiť reproduktor na párty, požiadavky:

okolo 150 wat ,dobrý výkon ,prenosný , 1 az 2 mikrofóny,pripojenie na internet a android atď ,výdrž batérie 5 hod a viac ,do 10 kg,rádio ,usb ,polohovacie na lezatej aj stojatej polohe,bezdrôtové mikrofón ak je možné ,cena okolo 300 eur

Ďakujem vopred za rady.

Řešení:

Zopár reproduktorov tohto typu som počul a nechcel by som. Je to ale vec názoru a využitia. Ja som v tomto trocha "poznačený" náročnosťou čiže pre mňa je svietiaci mega transformer turbo bezdrôtový reprák trocha silné kafé. Ak to chcú tak nemám nárok komukoľvek do toho kecať. Je ale pochopiteľné že ak to chceš na vonku tak XTREME3 nebude stačiť. Ten dokáže ozvučiť aj väčší priestor v rámci nejakého uzavretého priestoru ale na záhradu a iné otvorené miesta ak chceš spraviť randál tak to už stačiť nebude.

Předmět Autor Datum
Môžem ti v tomto pomerne dobre poradiť. Vyberal som pred rokom a síce som nakoniec ani nič nekúpil(k…
KMX 02.01.2023 18:14
KMX
Ahoj, ďakujem za radu... máme už JBL Charge 5, ktorý si rodičia vychvaľujú za kvalitu zvuku (reálne…
Ale 02.01.2023 18:31
Ale
Zopár reproduktorov tohto typu som počul a nechcel by som. Je to ale vec názoru a využitia. Ja som v…
KMX 02.01.2023 18:49
KMX
tomu rozumiem, ja mám tiež vyššie nároky, ale rodičom to vykecať sa dá len veľmi náročne... najmä ot… poslední
Ale 02.01.2023 19:13
Ale

Môžem ti v tomto pomerne dobre poradiť. Vyberal som pred rokom a síce som nakoniec ani nič nekúpil(kúpil som klasické repro) ale keď som to riešil tak som si osobne vypočul niektoré a síce nesplním všetky tvoje požiadavky ale aj tak ti nemôžem doporučiť nič iné ako JBL XTREME 3. Počul som JBP FLIP4/5, CHARGE 4/5, XTREME 3, Marshall Kilburn II a Marshall Stanmore II. Ten marshall znel presne ako som si myslel. Totálny odpad. FLIP je základný repráčik to asi nehľadáš. Charge je už pomerne dobrý ale ten zvuk je zahuhlaný, nevyvážený, neostrý a tie basy sa serú takmer až k vokálom. Keď som ale počul XTREME3 tak som ostal prekvapený. Jasné... je to BT repráčik od značky ktorá cieli na tuctuc a kvalita zvuku ich až tak neserie. Lenže to hraje vcelku dobre. Zvuk je čistý a hlavne ma prekvapili basy. Nehovorím o prebasovanej sračke kde basuje absolútne celé stredné pásmo. Totiž vie to tie basy zahrať dosť presne proti tomu ako to má skutočne znieť. Podľa mňa v cene do 300€ je to snáď najlepší prenosný BT reprák.

Vtedy keď som vyberal tak ma zaujali aj Audio Pro Addon C3 a Audio Pro T3+. Nepodarilo sa mi nikde vypočuť si ako hrajú. Určite stoja za zmienku preto ich spomínam.

Ahoj, ďakujem za radu... máme už JBL Charge 5, ktorý si rodičia vychvaľujú za kvalitu zvuku (reálne sám počujem že tie basy to nevie, a namiesto BUM je z toho vysokofrekvenčný CINK), je to ale pre človeka polohluchého, čo už na silvestra kúpil (a v podstate niečo také hľadá) bolo https://www.alza.sk/gogen-bps-686-d4535041.htm (oni to nazývajú prenosný reproduktor, ja som tiež krútil očami, 10kg prenosné?), ten reproduktor sa ale vrátil, pretože zvuk bol otrasný (a to musím potvrdiť i ja,... basy rezonovali takým spôsobom že som nič horšie nepočul, pár Hz a 40dB rozdiel). Sry, ak som niekoho zmiatol, som tie parametre ani moc nečítal, len skopčil z mailu, čo mi rodičia poslali. Ostatne teraz som pozeral na https://www.alza.sk/audiodesign-m2-10wl-d6634702.htm . Je ale fajn že sú tam konfigurovateľné basy.
Ale viem požiadavky sú to nezmyselné, i tak ale otec to chce, a on tvrdí že také videl.... ale v podstate je treba aby to bolo čo najhlasitejšie, dobrý zvuk (aspoň to čo oni by nazvali dobrý), bol len jeden celistvý kus...

Zopár reproduktorov tohto typu som počul a nechcel by som. Je to ale vec názoru a využitia. Ja som v tomto trocha "poznačený" náročnosťou čiže pre mňa je svietiaci mega transformer turbo bezdrôtový reprák trocha silné kafé. Ak to chcú tak nemám nárok komukoľvek do toho kecať. Je ale pochopiteľné že ak to chceš na vonku tak XTREME3 nebude stačiť. Ten dokáže ozvučiť aj väčší priestor v rámci nejakého uzavretého priestoru ale na záhradu a iné otvorené miesta ak chceš spraviť randál tak to už stačiť nebude.

tomu rozumiem, ja mám tiež vyššie nároky, ale rodičom to vykecať sa dá len veľmi náročne... najmä otcovi... rovnako to bolo u kamier na dom do 30€, čo chcel aby mohol pozerať cez Internet, pritom má ADSL s uploadom 0.5Mbps... a rovnako to bolo u milión iných vecí... a keď to raz videl niekde, v reklame či snáť aj v SciFi filme, tak to chce, a musí to mať. Všetci mu naokolo hovoria že je to nezmysel... keby bolo na mne, tak by som žiadne takéto reproduktory nekupoval.... a vždy hovorím že jednoúčelové riešenia sú kvalitnejšie, než keď kupuješ produkt čo vie "dajak" všetko ale vlastne všetko na hovno.... no on chce mikrofóny, rádio, bezdrôtové, s batériou, a ešte (aspoň túto požiadavku sa mi podarilo mu vyhovoriť) mať displej s karaoke textami na reproduktoru. Nezmysel čistý, ale čo už. Ja som tiež počul ten Gogen BPS 686 a už po minúte ma rozbolela hlava z toho hnusného zvuku.... tak hrozne hrajúci reproduktor som nepočul nikdy, to malo ešte horší zvuk než 1€ slúchatká čo balia k mobilom, alebo 15€ BT repráčik...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru