Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dvojitý text tisku na jedné stránce z wordu

Už jsem vyzkoušel kde co, ale jsem přesvědčen, že chyba se stala v tom jednom dokumentu, ale nevím proč a co stím. Konkrétně se jedná o vytvořený dokument s velikostí písma 8 přesně nastavený tak, aby se dal tisknout oboustraně jako dvoulist do plánovacího kalendáře. Na jeden list 15x17,5 vytisknu přesně z každé strany 2 stránky textu, které přeložím a všiju do prostřed plánovacího kalendáře, takže je to kompaktní jako by byl vytvořen již tak z výroby.
Připadá mi to, že třeba v minulosti došlo ke skrytí textu, třeba náhodnou klávesovou zkratkou (pokud ta možnost je) a já jsem na to "prázdné" místo napsal nový text, protože tam nic vidět nebylo. Myslím, že se to stalo již před 20 lety, kdy jsem tento dokument vytvořil a který každý rok aktualizuji podle potřeby i když i při aktualizaci musím být kvůli posouvání textu opatrný.
Tato chyba v náhledu wordu není viditelná, ale když jsem kopii inkriminované stránky převedl do PDF tam v náhledu je ta chyba zobrazena. Ve wordu text překrývající stránky se vůbec nezobrazí

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny