Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový PC na gaming

Zas až tak zlé to SSD nie je. Je proste niekoľko rokov staré, typujem že 5-6 rokov sa už predáva a celý čas to bol produkt cielený ako low-end čiže kto si ho kúpil a šetril musí rátať s horšou kvalitou obecne. Nemyslím ale že je zlé, stačí si pozrieť predajnosť: https://www.amazon.com/Kingston-240GB-Solid-SA400S37-240G/dp/B01N5IB20Q?th=1 nebude to náhodou najpredávanejšie SSD vôbec ak tam má takéto čísla? Súhlasím ale že sa dnes už nevyplatí.

Ten freezer34 je podľa mňa dobrý chladič. Ja som teraz pre svoj PC hľadal dobre vyzerajúci chladič ktorý zároveň bude za adekvátnu cenu a samozrejme musí uhladiť procesor. Ak odrátam BQ dark rock pretože je to príliš veľký chladič tak ostáva len tento. Vetráky stačilo predať a dokúpiť noctua a mám tichý, dobre vyzerajúci a účinný chladič ktorý nie je príliš veľký.

Nemám až tak bohaté skúsenosti v skladaní počítačov, zložil som ich len zopár ale ak mám s určitosťou niečo poradiť tak netreba nikdy podceniť absolútne žiadny komponent. Sú z toho potom len nervy a zbytočne vyhodené peniaze. Ja som napríklad pri stavaní posledného PC podcenil výber skrinky a nechal som sa zlanáriť na RGB. Túto chybu už nechcem opakovať. Čiže ja by som odporúčal vyhnúť sa low-endu, vyhnúť sa snahe aby PC vyzeral ako mini las vegas. Nehovorím že má PC vyzerať zle ale dekádu späť som mal PC v ktorom som fakt nemusel riešiť kam bude vedený 24pin, nech to je pekne rovno v pravom uhle atď...PC bez priehľadnej bočnice, bez RGB s dobrými komponentami je niečo čoho sa určite chcem držať do budúcna. Schválne nech sa každý kto má priehľadnú bočnicu zamyslí ako to bolo kedysi a ako dnes. Veď kedysi netrebalo PC ani čistiť, vydržalo to dlhé roky a nikoho nesralo že vo vnútri bolo trocha prachu. Dnes? Priehľadná bočnica, a jemná vrstva prachu už za mesiac používania. Prachové filtre nezadržia všetko...Narovinu poviem že PC bez priehľadnej bočnice je ešte krajší ako ten s priehľadnou bočnicou. Ale tak 100 ľudí 100 chutí a ako som tu nedávno na poradni čítal ten post že priehľadná bočnica na vzdelávacie účely, to ma odrovnalo :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny