Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google mi chybně hlásí polohu

ale reálně si magor, tady máš proti vůli dětí 9 let povinnou školní docházku, blábolíš mi , že se vymlouvám na stát, přitom ty sám se tu odvoláváš na stát, kterej ti tu češtinu 9 let vnucuje .. to nemyslíš vážně ,ne ?

já jsem vězeň české republiky v korelaci s ostatními státy, které si přivlastnili všechen prostor, takže nemůžu nikam odejít, protože všechno je "vlastněný" .. a chráněný policií všech států.

že mám nějakou hrubku :DD tywe, se podívej co se děje kolem , a to vážně se podívej, protože seš totální ignorant.. jinak bys tohle prostě nikdy nemoh napsat. a ještě to znova na mě potvrzovat, poté, co sem napsal, co sem napsal.

jinak vlastně nedávno sem přemejšlel, že nutit děti se naučit jazyk, aby psali správně i y nebo s z..
jo, jestli nechápeš , co jsem napsal, proč sem mluvil o státu a systému.. tak ti to přeložim do srozumitelnějšího jazyka .. nevim, o co ti de, nevim, proč to řešíš a nevim, jak tu můžeš žít, řešíc takové maličkosti, v tomhle terorismu zvaném stát ..

říct mi že sem lůzr , no, já už ti na základě tvejch reakcí nevěřim, takže se mě to nijak nedotýká, kromě toho, že mě to moc nebere,
takže z hlediska pedagogického bych ti stejně doporučil změnu přístupu, nevim, proč se kvůli všem rigidním entitám já musim přizpůsobovat, abychom se domluvili.
to je jednoduché.. někdo to obvykle udělat musí, jinak se nedomluvíme a to nikam nevede, zvlášť když sem sem přišel pro radu.
...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny