Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google mi chybně hlásí polohu

jinak tvoje přemýšlení nad takovymhle tématem ve světě STÁTŮ s MATERIALISTICKOU FILOSOFIÍ (člověk je výplod mámi táty), která NEMÁ žádnou svobodnou vůli, páč je důsledek genů a vnějšího prostředí a pak tady máš soudce, policisty, věznice, lidi s předsudky, kteří k dotyčným přistupují jako k VINÍKŮM nikoliv jako k OBĚTEM..

jako jestli ti tohle všechno nastínění úplně chybného společenského paradigmatu nestačí,
abys mě tady chytračil s nějakym chybnym písmenem, ještě v další úchýlný situaci, jako je , že bych měl bít vězně, což bych stejně neudělal ..

chápeš, tvoje paragidma a tvoje "vážnost přikládání věcí" je uplně mimo moje paradigma,
a jak jsem např. výše nastínil, tak celá ta teorie, kterou mi tu podsouváš "jako jestli sem takovej blb, že ani nechápu význam tohohle rozdílu".. tak jak psáno 1) v kontextu situace napsat hrubku někde není katastrofa
2) v kontextu logiky je použít daný příklad sám o sobě dost mimo mísu.. hm, no , ne že by moje vyjadřování taky nebylo přístupem řádu-logiky.. kterou tu na mě prosazujete vy..

každopádně já uznávám chybovost, pokud sem kde udělal chybu, požádal jsem o upřesnění kde, místo aby mě někdo nutil pročítat vyjmenovaný slova a složitě to dohledávat, když už jsem tu chybu zjevně udělal, takže jí zjevně nevidim,
mimoto , že jsem "neudělal nic, páč jsem udělal hrubku, jak řek lední brtník" .. je asi stejný, jakobys mi řek, že sem postavil barák s tou chybovostí jedna ku 500, takže mám chybovost klidně ne teda 1/500 znaků, ale 1/100 tak mám chybovost 1% a někdo mi reaguje, že "jsem neudělal nic" .. tak to promiň ..

to je prostě mimo . chováte se jak pedanti, zjevně protože žádnej jinej způsob reagování neumíte no ..
co dodat, to neni moje chyba, ale ani vaše chyba, kdybyste mohli bejt lepší, určitě byste byli (jako já ) .. takže co.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny