Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Detekce (odhalení) a odstranění nežádoucího BackDoor

Nastavená hesla mám velmi kvalitní a silná, takže rozhodně se mi tam nikdo nemůže nabourat jen tak.
Vím, co je dvoufaktorové ověření, a bohužel i přes něj se mi do e-mailu dotyčný dostal, neboť jednak byl zablokován z důvodu odesílání nežádoucího spamu z mé adresy, jednak mi aplikace i po několikeré změně upozornila, že byl účet napaden a jednak i to, že mi ukazovalo, že se někdo přihlásil z maroka, číny apod...

podotýkám i v případech, kdy jsem si již několikrát zabezpečil přístup dvoufaktorovým ověřením, silnými hesly a odebral veškerá aktivní příhlášení, zařízení apod.

jednoduché vysvětlení tedy je, že se do e-mailu dostává přes PC pomocí případně skryté aplikace, BackDoor, proto i takto z mé adresy odesílá spamy na jiné adresy...

Myslel jsem, že se dočkám nějaké rady a ne zase potupného vysmívání se a ponižování. Tímto celou debatu uzavírám, označuji téma jako vyřešené a pro radu sem se již tedy opravdu nikdy neobrátím.
Dokonce na podpoře Seznamu (kde učet mám) a ještě jednou upozorňuji velmi velmi kvalitně zabezpečen, mi potvrdili nabourání a odesílání spamu z této adresy. A to i přes dvoufaktorové ověření a několikrát změnené heslo.

Ale jak říkám, rady se asi nedočkám, proto nemá cenu dále něco vysvětlovat a požadovat pomoc. Mějte se hezky, a "díky" za radu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny