Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno pracovné bezdrôtové slúchadlá do 50€

Ten produkt z aliexpressu som usúdil že nebude dobrá voľba. Sú dosť ťažké 444g+ak by som chcel ten BT adapter tak zase hmotnosť navyše a teda možno vo finále cez pol kilové slúchadlá. Aj ostatné faktory ukazujú že radšej nie.

Našiel som ale neskôr takéto: https://www.remab.sk/sluchadla-ochranne-tectix-bluetooth-premium
Už integrovaná možnosť BT, ľahké 360g, vymeniteľná batéria a vzhľadom a celkovo by to mohlo vyhovovať. Presne takéto niečo som hľadal a jediné ma na tom štve tá cena. Chcel som niečo lacnejšie.

Použitie pre mňa by bolo len občas. Niekedy by som to dajme tomu využil len hodinu denne, inokedy 3-4 hodiny. Risknem to a objednám budúci týždeň tie TACTIX. Ak to bude za tú cenu odpad tak to jednoducho vrátim. Mne zase neide o nejaké hifi ani extrémnu pohodlnosť. Na kvalitu mám domáce HD600+K5PRO. Pracujem vo výrobnom sektore, neustále mením pozíciu na pracovisku, brúsim, režem, atď. a práve k takýmto prácam by som to chcel. Z toho dôvodu nemôžem mať klasické slúchadlá, to by neprešlo. Tlmiče ale nikoho zaujímať nebudú. Pôvodne som chcel TWS ale nemám vždy úplne čisté ruky a pracujem občas v prostredí ktoré by tie slúchadlá odrovnali rýchlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny