Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Útoky na email a různé účty

Ahoj, chtěl bych se zeptat a nechat poradit co dál ohledně pokusů o hacknutí účtů.

Minulý týden mi přišla notifikace na email, že na Battlenatu(Call of duty client) se mi do přátel přidalo asi 20 lidí, tak jsem se chtěl přihlásit a samozřejmě účet byl hacknutý. Naštěstí mi ho podpora vrátila do stavu před krádeží a ihned jsem vytvořil 2 faktorové přihlašování.
V ten den jsem se díval na Instagram a vidím, že sleduji cca o 700 lidí více, které neznám. Ručně smazáno, heslo změněné a založený dvou faktor, to tedy považuji za vyřešené také.
Bohužel to pokračovalo a někdo se mi pokouší dostat do emailu ze Severni Koreji, ale mám tam dvoufaktor, takže naštěstí neúspěšně.
Dnes se ráno probudím a FB účet byl zablokován z důvodu podezřelých aktivit. Jak je možné, že i po změně hesel se stále někdo pokouší se tam dostat a dokonce by se dostal třeba na ten email, kdybych nezaložil ten dvoufaktor?
Přeinstaloval jsem PC při kterém jsem formátoval disky, na iphonu se nic podezřelého neděje. Opravdu jsem takovej nejistej a nevím jak se bránit. Všiml jsem si, že i můj internet, který je připojen optikou 1gbs/1gbs, tak po zapnutí PC trvá 10minut než vůbec se načte stránka, furt to háže nějaké chyby s DNS, přitom rychlost naměřím tak jak má být. Nicméně to může byt u providera jen už jsem paranoidní a dávám si vše dohromady.

Děkuji za nápady a případné rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
přikládám log ze superantispywaru... smažu a po restartu PC to naskáče znovu..
Jarri Kurri 10.02.2023 21:13
Jarri Kurri
Cookies nejsou bezprostředním nebezpečím, můžeš je leda smazat. Případně si pořídit doplněk do prohl… poslední
IQ37 11.02.2023 02:01
IQ37

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru