Předmět Autor Datum
Co mas za TV ? nový
HPET 23.02.2023 15:53
HPET
Samsung Smart starý typ ještě DVB T musím mít settobox abych něco chytl :-) nový
Víťa 23.02.2023 16:00
Víťa
Výborná odpoveď, ja len dodám že čierny. Neviem čo chceš počuť na adresu TV boxu. Mal som v rukách u… nový
KMX 23.02.2023 16:21
KMX
pozriem ceny normálnej smart TV do dnešnej doby tak stačí priplatiť a máš fungel novú TV ktorá má vš… nový
HPET 23.02.2023 16:38
HPET
Takze hledas spis DVB-T2 BOX jestli do toho chces pichnout antenu ne (ant/koaxial IN) ? Nebo ti stac… nový
HPET 23.02.2023 16:33
HPET
Záleží, co od toho čekáš? Před pár dny jsem si pořídil https://www.hadex.cz/o885-smart-tv-box-h96-ma… nový
tojezdenek 23.02.2023 19:57
tojezdenek
Už je to zastaralé,nemá hw podporu AV1,keď už nokia,tak novší 8010 streaming box ,má už Wi-Fi 6,GB L… poslední
audax mobile 23.02.2023 22:14
audax mobile

Výborná odpoveď, ja len dodám že čierny. Neviem čo chceš počuť na adresu TV boxu. Mal som v rukách už viacero a vždy je to viac menej o tom istom. Tento od Nokia vyzerá fajn ale či je najlepší v danej cene to netuším. Ja som k týmto krabičkám skeptický pretože je to niečo za cenu siahajúcu k stovke eur a keď si pozriem ceny normálnej smart TV do dnešnej doby tak stačí priplatiť a máš fungel novú TV ktorá má všetko v sebe čo potrebuješ. Ja teda odporúčam radšej sa vyhnúť tejto ceste. Tento segment produktov mini TV android boxov je fajn zaujímavosť ale nekupoval by som to. Nijako to neodsudzujem... Z môjho pohľadu zbytočne ďalšie zariadenie, ďalšie káble a ďalšie starosti.

pozriem ceny normálnej smart TV do dnešnej doby tak stačí priplatiť a máš fungel novú TV ktorá má všetko v sebe čo potrebuješ. Ja teda odporúčam radšej sa vyhnúť tejto ceste.

Je to tvuj nazor, neberu ti ho.
IMHO je to nejsnazsi cesta, jak si z postarsi TV udelat SMART TV za pak korun. Kazdy nema na to, aby si koupil novou SMART TV nebo ma pririoty nastavene jinak.

Co se tyce kablu, je nabidka STICK jako "Nvidia SHIELD TV", "Xiaomi / Mi TV Stick", "FireTV 4K", "ROKU" etc velka, zarizeni se zapoji rovnou do HDMI a je napajeno z USB, takze nejde videt, zade kable.

Jinak co jsem par televizi zkousel, prumerny certifikovany ATV BOX (pod 80E) s velmi prumernym CPU typu Amlogic S905x3 s GPu ARM Mali-G31 (ne jak zastarale Mali T-400/800 s max podporou OpenGL ES 2.0) nebo Apple TV box je podstatne rychlejsi a vykonejsi jak bezna TV pod 800E.
Krome toho ten box jde vyuzit k vice vecem, NAS, PLEX server, muzu zapojit vice externich zarizeni jako HDD, jestli to nepodporuje samotna TV tak i cast.

PS: K TV pouzivam Dune HD Pro Vision 4K Solo ktery funguje zaroven i jako multimedialni NAS (Samba SMBv3, FTP), mam k nemu pripojeno domaci kino, no, byt omezen jen na funkce TV bych uz asi nechtel.
Pak ano, kdyz si dnes koupis nejakou normalni, nebo lepsi TV s normalnim OS, dokupovat nejaky TV BOX muze byt zcela zbytecné to mas recht.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru