Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tarif pro mladé

Dobrý večer, chtěl bych se vás zeptat na radu/zkušenost s tarifem od operátora (O2). Operátor (O2) mi nabídl cenově velmi výhodný tarif pro mladé do 26 let. Za několik málo měsíců už však tento věk splňovat nebudu. Z logiky věci by mi vyplývalo, že jakmile mi už nebude 26 let, změní mi operátor tarif a budu si muset připlatit naplno. Samozřejmě jsem se operátora zeptal a na dotaz, zda mi bude platit daný tarif i po 26. roku věku, mi operátor řekl, že tuto informaci neví, ale následně zjistil, že by se to po překročení věku "nemělo kontrolovat", tzn. ujistil mě, že by měl tento výhodný tarif platit i nadále. Samozřejmě nevím, zda tomu můžu věřit, protože operátoři častokrát naslibují hory doly...

Nemáte s tímto, prosím, někdo zkušenost? Jde mi o to, abych si tento tarif nevzal, neměl u operátora závazek na 2 roky (který předpokládám, že je součástí), on mi za pár měsíců nenavýšil kvůli věku cenu a ve výsledku to pro mě nebylo dost nevýhodné.

Díky moc za jakoukoliv zkušenost a radu!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Při každé změně smluvních podmínek by ti měli dát předem vědět s dodatkem, že při nesouhlasu je třeb… poslední
Karel04 07.03.2023 11:45
Karel04

Při každé změně smluvních podmínek by ti měli dát předem vědět s dodatkem, že při nesouhlasu je třeba se ozvat a tím ta smlouva skončí. Když neuděláš nic, považuje se to za souhlas. Mají to třeba i banky, pojišťovny, energetici, takže u operátorů to bude podobné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru