Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber klavesnice

Dobry den, vybiram herni klavesnici a dosel jsem ke klavesnici keychron k6, ale nevim, jestli je vhodna na hrani. Kdybych hral prevazne na bluetooth, nemela by velke opozdeni? Dekuji.

Předmět Autor Datum
Moc malá, já radši plnotučnou s numerickým blokem, každopádně se dneska jede všechno na straně WSAD… poslední
stylar 06.03.2023 23:15
stylar

Moc malá, já radši plnotučnou s numerickým blokem, každopádně se dneska jede všechno na straně WSAD u her, ale chybí mi tam i funkční klávesy (možná je něco přes FN kombinaci), bezdrát moc nechápu (ještě svítí) i když je to volitelné. Jinak Blue Switche jsou nejvíc hlučné a dost cvakají.

K té latenci přes BT:

As per Rtings, we have a wireless latency of 27.1ms. Bluetooth mode should be just fine for general use and casual gaming, but if you play competitively you might want to switch to wired. The wireless latency was perceptible when playing CSGO and I had to change to wired mode. The keyboard will go into Auto Sleep after 10 minutes of idle, however you can disable this feature. I experienced no issues with the bluetooth connection dropping or random input strings after waking from sleep mode.

Já používám jenom gamepad přes BT a je to dost těžko postřehnutelné, možná spíš u myši to bude víc "cítit", ale zase ty gaming bezdrátové mají kolikrát vlastní vysílač, který se vytáhne na prodlužce blízko myši a pak je odezva a stabilita spojení vynikající.
_

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru