Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje zesílení jasu

Hoj nastal mi jeden problém a chtěl bych se zeptat, jak by se dal vyřešit. Aby mi vydržela dýl baterie, ztmavil jsem monitor svého notebooku pomocí kláves fn a F5. Když jsem chtěl monitor zpětně zesvětlit, tak už mi to nejde. Klávesa F6, která má sloužit k zesvětlování nefunguje. Napadá vás někoho, jak jinak zesvětlit monitor, popřípadě rozchodit klávesu F6?

Předmět Autor Datum
Resetovat notebook.
Kráťa 21.10.2008 18:42
Kráťa
máš na mysli restartovat?
Netipa 21.10.2008 18:44
Netipa
To je to samý.
Prasak 21.10.2008 18:45
Prasak
aha.No restartovat počítač mi nepomáhá. Tento problém už trvá přes týden. Zkoušel jsem to změnit v m…
Netipa 21.10.2008 18:50
Netipa
Jas neovlada graficka karta. Pozri si navod k notebooku tam budes mat napisane ze ako sa to ovlada.… poslední
MM.. 22.10.2008 01:26
MM..

aha.No restartovat počítač mi nepomáhá. Tento problém už trvá přes týden. Zkoušel jsem to změnit v možnostech napájení, v nastavení monitoru, nastavení grafický karty. Dokonce jsem si stáhnul program na ovládání grafický karty, ale všechno na nic. Pořád to mám tmavý

Jas neovlada graficka karta.
Pozri si navod k notebooku tam budes mat napisane ze ako sa to ovlada. Ak sa to ma zvysovat Fn-F6 tak si over ze ci vobec ta samotna klavesa F6 funguje (napr. v totalcommanderi). Ak nie tak mas pokazenu klavesnicu.
Pri takom probleme moze pomoct vypnut NB a vybrat nabijacku aj baterku na nejakych 10minut (tym sa resetuje EC) ale povedal by som ze by si si mal najskor precitat navod k NB. Typ toho smejdu je prisne tajny?

P.S. pozri sa aj do BIOSu, moze tam byt aj nastavenie pre jas, ak nie je tak mozes skusit aspon load defaults (aj to moze pomoct)
P.S.2. skus to strcit do nabijacky, niektore NB znizuju jas ked ides z baterky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru