Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vytváření webových stránek

Dobrý den,
zdravím vás.

Chápu, že tohle téma tady bylo omíláno asi hodněkrát, avšak přesto se zkusím zeptat.
Plánuji si založit webové stránky v rámci mého podnikání, které nyní rozjíždím. Nechci tomu tady dělat reklamu, ale jedná se zkrátka o ukázky a prodej produktů Vorwerk, takže vlastně víceméně takový osobní web/blog, kde bych chtěl obsáhnout samozřejmě co ona firma nabízí, kontakty na mě, zprostředkování ukázky apod. Zkrátka asi to, co má každý web.
Samozřejmě vím, že se za to bude muset zaplatit, neboť weby zadarmo jsou celkem omezené a tuším ani nejde mít svoji vlastní doménu bez přípony daného poskytovatele. např. wbs.cz apod.

Opravdu zkušenosti za celé roky, kdy jsem neměl potřebu se zabývat placenými stránkami, mám s web snadno (wbs.cz) a zkrátka potřebuji nějaké jednoduché, zároveň bohaté kreativní šablony a tedy i spolehlivé a dobré "platformy", kde stránky zakládat.

Nevíte, prosím, o nějakých stránkách, které nabízí celkem slušný výběr nebo víceméně neomezený výběr šablon, založení stránek apod.? Ochoten jsem měsíčně za webovky platit 500 Kč, více rozhodně ne. Případně zda existují i stránky za předplatné na rok a nebo jednorázová částka. Viděl jsem i nabídky, že weby vytvoří za mě někdo, ale to fakt nechci, neboť i tam suma je až 30 tisíc. Jsem celkem kreativní a na PC pracuji v grafických a multimediálních editorech, takže si chci webovky dělat sám dle svého gusta.

Jen nevím, kde stránky přímo začít zakládat, jestli na webnode, websnadno nebo zkrátka nevím ono základní „KDE, u koho“.

Díky moc
Pěkný den

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny