Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cudzie zariadenia v google ucte, ukradnutie Facebook uctu

Zdravim,

Je to odbornejsí problem asi malokto bude vediet poradit no som vdacny za kazdu radu.

Za tyzden sa mi nahlasili 3 zariadenia do uctu google, neprisla mi ziadna notifikacia emailom, mam dvojfaktorove overenie tvare alebo ze sa musim sparovat bluetooth. Facebook mi uz ukradli, neviem ako ho ziskat spät, v priebehu 5 sekund mi zmenili email aj mobil, notifikacia prisla (no uz tam bolo ako som zistil 3 dni nahlasene zariadenie Windows Taliansko (aj ked vpn chapem). No hoc som v momente dal ze to niesom ja a hned som urobil co sa dalo uz bo neskoro. Pozrite fb: Michael Svk

Nemal som facebook zalohovany no viem ze facebook si robi zalohy na serveroch da sa to ziskat spät ? Mam tam vzacne zahranicne kontakty a ine veci fakt som z toho uz 6 dni zufaly a robim co sa da. Gmail som zalohoval (len neviem ako potom v pripade potreby tie data spät vlozit).

No predvcerom som zistil ze sa mi nahlasilo dalsie zariadenie, Mac a teraz uz ani nevidno polohu, chodim na google prihlasene zariadenia kazde 2 hodiny, co mam ine robit, ked mi ani nepride notifikacia ako keby to vsetko aj dvojfaktorove overenie obisiel. Co mam robit prosim ? Kontrolujem prihlasene zariadenia aj 10× denne, notifikacie mi chodia no ked sa prihlasi on alebo oni tak nie. Virus ani cudzi program nemam. Jedine ze by nieco dal do google uctu no nic som tam nenasiel (vtedy ked tam bol nahlaseny 2 dni a nevedel som o tom (windows taliansko) Uz fakt nevladzem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny