Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vytvoření monogramu jako logo

Dobrý den.
Zakládám si stránky (respektive založil), včetně podnikání a i když jsem včera prošel hodně odkazů s ONLINE makery nebo generátory LOGA, jelikož chci poměrně specifické, a to logo z písmen, tedy MONOGRAM logo, tak se obracím na Vás s otázkou.
Otázka zní, zda existuje nějaký software, kde jednoduše naklikáte požadovaná písmena, ze kterých chcete monogram udělat a software pomocí algoritmů a zkrátka nastavení, která má již v sobě (jako většina softwarů), již navrhne několik typů a stylů monogramu.

Např. chci název společnosti a loga „vysávání s Pavlínou" takže základní písmena jsou VsP - a ty jednoduše může graficky pěkně spojit, propojit a obecně udělat do monogramu.

Na internetu jsou většinou online generátory nebo makery, které většinou tato tři (většinou dvě) písmena dávají do těch a stále se opakujících znaků, tedy většinou do kruhu, čtverce nebo do srdce, ale žádné další nápady, jak písmena spojit - tedy jak vodorovně, svisle apod., samozřejmě neumí.

Nemá asi smysl vysvětlovat, jak různé monogramy mohou vypadat, že to nemusí být pouze tři písmena vedle sebe právě udělány jen do tvaru srdce nebo v kruhu, ale že je lze různě proplétat, spojit a to jak vodorovně, svisle a nebo že jedno písmeno je v druhém apod...

Existuje něco takového a nebo případě, jak hledat ono "KLÍČOVÉ", co potřebuji já na internetu?

Díky moc.

Předmět Autor Datum
Výtvarník/grafik :-) Nebo AI, trénovaná pro loga :-) nový
dsa 25.03.2023 12:00
dsa
Make a logo with Looka nový
IQ37 25.03.2023 16:13
IQ37
https://logo.com/ https://www.freelogodesign.org/ https://looka.com/logo-maker/ https://www.logomake… poslední
yYy 26.03.2023 20:23
yYy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru