Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mikrofon a Vista

Ahoj, prosim o radu.

U XP jsem postupoval nasledovne: zapojil jsem svou kytaru do slotu urceneho pro mikrofon, ve svem hudebnim softwaru jsem pak bych schopen nahravat zaznamy, dale editovat, apod. V ovladani zvuku byl posuvnik, jez mi umoznoval ovladat primou hlasitost mikrofonu, pripadne nechat aktivni pouze zaznam, a prehravani uplne stisit.

U Vist mam nasledujici problem: po zapojeni kytary do slotu urceneho pro mikrofon zaznam funguje v poradku. Problem je vsak v tom, ze nikde nemohu najit korekci hlasitosti prave zminovaneho mikrofonu (kytary). Existuje vubec moznost aktivovat mikrofon ve Windows Vista, abych se slysel v primem prenosu, zatimco mluvim, pripadne hraji?

Diky, nejak to prece musi jit, takova zakladni vec. Prosel jsem veskere nastaveni v ovladacich panelech, mam aktualni drivery, apod.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zrovna predevcirem jsem nastavoval hlasitost mikrofonu ve vistach. Teda ve vistach jsem to stejne ja…
Redmarx N 22.10.2008 13:38
Redmarx N
Na to jsem taky vsazel, kdyz to nemaji Visty (jak je tohle sakra mozny), tak jsem to hledal v softu… poslední
David69 22.10.2008 13:41
David69

Na to jsem taky vsazel, kdyz to nemaji Visty (jak je tohle sakra mozny), tak jsem to hledal v softu ke zvukovce. Tam je opet tahlo pouze na upravu hlasitosti nahravani (record), ale ne prehravani.

Takova zakladni vec, to by me teda nenapadlo, ze to bude neprekonatelny problem. Zatraceny Visty. Jeste se zkusim mrknout po nejakym programku, treba neco najdu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru