Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trezor T strateny bitcoin

Zdravím 🙁
Stala sa mi taká nepríjemná vec,veľmi by som bol vdačný keby ste mi pomohli. Chcel som si spravit na trezore t passpherrase. Dal som vytvorit passpherrase, slovo som zapisal, pozeral som si jak to vypadá vklad som mal zatial 0.Po pár hodinách som to tam zadal znova ono mi to vytvorilo druhú skrytú penaženku s rovnakým slovom ako prvý krát.Opatrne a bez chyby som si to poslal na skrytu penazenku cislo 2(omylom).Prihlasit sa tam dalo len tak ze som musel dva krat zadat passpherase.mal som to az na druhej tak reku ze poslem to z druhej na prvú tak som aj bezchybne poslal. Ukazovalo mi to ze to mam na penazenke cislo 1 ze to aj to doslo tak som to vypol.Ked som to znova otvoril stym slovom uz to tam nebolo 🙁.
Poslal som to cez btc prijmaciu adresu a aj som videl ze to tam doslo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Opatrne a bez chyby som si to poslal na skrytu penazenku cislo 2(omylom) Vážně omylem nebo je to je…
Lukas1982 07.04.2023 19:03
Lukas1982
Mam som dve penazenky na jedno slovo rovnake a ked som ho zadal druhy krat tak az tam. Vsetko som sp…
Nestastnik 07.04.2023 19:18
Nestastnik
Jo tak, tak to se Ti omlouvám. Já Ti moc neporadím, protože to nepoužívám, ale mrkni na odpověď Jana… poslední
Lukas1982 08.04.2023 07:22
Lukas1982

Opatrne a bez chyby som si to poslal na skrytu penazenku cislo 2(omylom)

Vážně omylem nebo je to jen výmluva diletanství?

Mam som dve penazenky na jedno slovo rovnake a ked som ho zadal druhy krat tak az tam. Vsetko som spravil dobre z penazenky dva na jedna a a aj som videl ze to tam naozaj prislo. Som zodpovedny a robil som uz stym vela krat hadam by mal fungovat transfer medzi skrytou penazenkou jedna a 2. Ale netusim co sa pokazilo😞.

Jo tak, tak to se Ti omlouvám. Já Ti moc neporadím, protože to nepoužívám, ale mrkni na odpověď Jana Fialy. Třeba to může trvat delší dobu. Pokud to tam ještě nemáš, počkal bych do středy a když to tam nebude, tak bych kontaktoval jejich podporu. Nic víc mě bohužel nenapadá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru