Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem datum přidání PDF na web

Spravuju si vlastní webserver, když budu chtít, přidám si tam dnes vytvořený soubor (s fotkou dnešních novin) s datem vytvoření loni a na serveru bude v předloňském květnovém adresáři a jako datum přidání se bude vypisovat předloňský únor a budu mít logy o stahování toho souboru sahající 3 roky zpět a nenaděláš nic (a že něco nesedí bude jen kvůli tomu, že jsem ta data dal záměrně blbě).
Jediné, co bys mohl je vytasit vlastní včerejší fotky obrazovky, že to na nich vidět není (ale to se taky dá zfejkovat levou zadní) a možná odkaz na webarchiv, že to ještě neviděl (ale zase pokud to dám do jakékoli sekce jen pro přihlášené, tak to v něm nebude z principu).

Čili pokud to budou chtít zfejkovat a udělají to dobře, tak nezjistíš a nedokážeš nic, leda tak můžeš ty a několik tvých svědků přísahat, že to tam ještě včera nebylo a pak to bude slovo proti slovu.

Na druhou stranu učitelé dost často té technice nerozumí až zas tak moc, takže to může být nějak vykoukatelné z toho webu a ukecatelné, že co jsi vykoukal je i prokazatelné (a to i kdybyu to neprokazovalo vůbec nic, nepodceňujme psychologii) ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny