Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde se přihlásit do HBO Max

Zdar,

táta mi říkal, abych mu mrknul na HBO Max, že se tam nemůže už 14 dní přihlásit. Na stránce přihlášení se kliklo na tlačítko přihlásit a nic to neudělalo. Tak jsem kouknul na rady na webu HBO a v podstatě o ničem - aktualizované Windows, prohlížeč, zkusit jiný prohlížeč, vymazat cookies a mezipaměť.
To všechno mám nebo jsem udělal a po vymazání dat prohlížeče Firefox, který naši běžně používají se situace malinko změnila, protože po tom kliknutí na přihlášení to začalo psát, že je chybně napsané jméno nebo heslo. Ale byl jsem si jist, že to píšu správně.

Prohlížečem to taky nebylo, zkoušel jsem i Vivaldi a Edge.

No, kouknul jsem na reddit, dost příspěvků tam okolo toho bylo také a vcelku se tam shodovali, že prý "fucking HBO, exit subscription". ]:)

Jo, asi je to furt možnost, jak to vyřešit, ale pár lidí tam psalo, že jednoduchým řešením problému je, se odpojit od wifi nebo ethernetu, připojit se na mobilní datový hotspot přes LTE a přihlásit se tam, potom se dá vrátit na wifi nebo ethernet a už to funguje. Jsem si řikal, co to je za blbost, ale dnes mi přišlo vyjádření od technické podpory HBO:

odpojte Váš router na 2 minuty ze zásuvky a poté vytvořte na mobilu hotspot a PC/notebook na tuto síť připojte a přihlašte se do účtu, pokud dojde k úspěšnému přihlášení připojte zařízení opět na Wi-Fi a již by to mělo být v pořádku

Dokáže mi to někdo vysvětlit? Internet mají naši od Vodafonu (bývalé UPC), co vim tak Vodafone cizí služby neblokuje, nechápu, proč by to u něj na pevným připojení nemělo běhat a na mobilu jo?

Vyzkoušim to v neděli, až pojedu k našim, ale prostě, jestli to fakt funguje, tak nechápu, co je na mobilu jiného než na pevném připojení?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mi na Vodafonu nejedou kamery co mám na chaupě, tak něco posrali. 5 let to fungovalo.
Cat 29.04.2023 20:20
Cat
Přečetl jsem si tvé téma a něco připsal, neřikám, že je to ten problém, ale může být. V mém případě… poslední
RedMaX 29.04.2023 20:50
RedMaX

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru