Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladače

Stařecká demence? Jsem jen o pár let starší než ty (pokud je to číslo v tvém nicku rok narození) a jsem v plné duševní síle co se týče inteligence.
V prvním odstavci a v první větě druhého odstavce jsi reagoval na eiskaffee45, který psal o WU. Já reagoval na ty tvé generické/univerzální ovladače v této tvé reakci. O ovladačích ze stránek výrobce notebooku jsi psal od druhé věty druhého odstavce.
Ty mi tedy na položenou otázku ohledně těch tvých zmíněných generických/univerzálních ovladačích natáhnutých z WU neodpovíš? Neumíš, co? Tak proč o takových ovladačích píšeš?
Když už je řeč o ovladačích ze stránek výrobce notebooku, na ty dal odkaz eiskaffee45, tys dal zbytečně odkaz na drivers.eu a podle označení i na jinou verzi notebooku (jako chápal bych ten tvůj odkaz, kdyby neexistoval ten odkaz co dal eiskaffee45).
Jasně, chceš pomoci. Pomáhej, nic proti tomu nemám, jen upozorňuju ostatní na to, co píšeš, a že v textu, co napíšeš, nemusí být úplně všechno pravda nebo tomu může být jinak než jak píšeš. Prostě aby to někdo nebral za fakt, který netřeba ověřit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny