Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
s ovladači pro pc/ntb nebývají větší problémy, pomocí vendor & device můžeš hledat i jinde, postup v…
lední brtník 07.05.2023 20:43
lední brtník
To není můj book, ten jsem dostal na ND, abych NTB zrecykloval. páč tam byl nefunkční disk, ale to n…
Venca666 07.05.2023 21:49
Venca666
co je asi nejpodstatnejsi: takove upravy se nedelaji na home verzich. potom kdyz se chcu neceho zba… poslední
brum brum 07.05.2023 23:20
brum brum

s ovladači pro pc/ntb nebývají větší problémy, pomocí vendor & device můžeš hledat i jinde, postup viz varianta 3: https://it.cestuji.info/ovladace.php

jenže tys koupil odpad, kterého se vlastní výrobce štítí a obvykle brzo předstírá, že nic takového nikdy nevyráběl a není tedy co podporovat.
obsahuje 4jádrový atom, chcípáckou parodii na grafiku, a pro jistotu pomalý disk. čili to má ucházející hw parametry pro zastaralý win xp, bohužel to jaksi nestíhá novější os.

hledal bych na netu nějakou odlehčenou verzi w10.

To není můj book, ten jsem dostal na ND, abych NTB zrecykloval. páč tam byl nefunkční disk, ale to nikdo neví. Jelikož mě ho bylo líto tak jsem ho celý vykuchal do posledního šroubku vysmějčil pavouky, hodil nový disk a složil a funguje to. Na brouzdání internetu stačí... Já mám book ASUS K501U (tenkrát to byl referenční NTB, ještě neprodejná verze, tak jsem ho získal o 5k levněji, ale s podmínkou, až do doby, než ho dají do prodeje, což netrvalo dlouho) .... Nemožné spravím ihned. Zázraky do tří dnů... Moje nenormální schopnosti, , že dokážu opravit i to co je pro znalého elektrotechnika nemožné. A spustit W11 na PC kde jdou max W7. Nastavit systém aby z toho byla raketa, naučil jsem se Obejít neprolomitelné MS služby v systému a vypnout je nenávratně odstranit neodstranitelné app, aby systém fungoval jak já chci a né jak chce MS... Ale tohle se mi nestalo, že CPU neustále běží na 70%, ale už se mi to podařilo stáhnout na 10%. Odlechčenou verzi W10 jsem si udělal, že jsem zněj vyhodil WU, EDGE, DEFENDER, předinstalované APP.. Jenže s tím WU je problém a nepřišel jsem nato jak se ho zbavit úplně. Je to jako vir, zase se tam objeví zpět.

co je asi nejpodstatnejsi: takove upravy se nedelaji na home verzich.

potom kdyz se chcu neceho zbavit, casto zabralo odepreni prav v registrech ke spusteni sluzby, treba v nouzovem rezimu.
kdyz to nezabere, je tu google.
nebo hotove lepsi mini-edice. nebo ltsc.

proc se s tim srat cele tri dny.
----
a ten chcipacky atom vyhod, to bylo tak na autodiagnostiku do dilny a pousteni mp3, i na to je dnes lepsi mobil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru