Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhlavné bezdrôtové slúchadlá do 150€

S těma prvníma si děláš vysloveně srandu. Co se týká těch druhých, tak jo, je to poměrně slušný, ikdyž co tu měl KMX dřív nějaké komentáře, tak asi hledá něco trochu víc audiofilního, ale v té omezené ceně rozhodně dobrý. Nicméně na hlavě jsem je měl a rozhodně bych je nechtěl mít na hlavě 8 hodin. Na to jsem poukazoval ve svém komentáři, že na tom záleží.

A abych trochu přiblížil s čím srovnávám, tak mám doma Denon AH-GC25W, které nemají ANC, takže do hlučné práce se nehodí, ale zvuk je naprostá bomba.

Jinak drobnou zkušenost mám s Sennheiser Momentum 3 Wireless, to je špica bez diskuze, ale i ta cena je špičková. Za to levné Sennheiser HD 350BT bych řekl, že zvuk mají podobný jako Lamax Highcomfort ANC, nicméně po hodině je z hlavy doslova servete, jak bolí uši, to jsou i ty Lamaxy lepší.

No a stejně dlouhou zkušenost jako s těma Denonama, které mám doma, mám s BOSE QuietComfort 45, ty mám v práci a teda zvukově stejně kvalitní, plus výborné ANC, ale teda výdrž náušníků tragická. Denony jsou furt skoro jako nové, za to Bose jsou úplně orvané, takže ani vysoká cena dlouhověkost nezaručuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny