Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhlavné bezdrôtové slúchadlá do 150€

Hybrid ANC jsem měl kdysi na sluchátkách od Taotronicsu. Kdybys tuhle značku neznal, není divu, tak to je čína z Amazonu, oni vždy někde něco nakoupí, nahodí svou značku a prodají. Ty náhlavní sluchátka už došly, takže ty už ani neprodávají. Ale koupil jsem od nich za velmi výhodnou cenu dvoje, oboje jsem pár dní ozkoušel a pak je daroval v rámci rodiny, kde nahradily nějaký noname z Lidlu za stovku, takže to byl zásadní upgrade. :-)
Kvalitativně bych to zařadil někam k LAMAXu nebo spíš Niceboy, prostě taková nižší střední třída.
Každopádně Hybrid ANC není ANC, je to jen taková jako náhrada, nebudeš to používat.

Skutečné ANC ti působením na určité frekvence z okolí zabraňuje vnímání hluku a samozřejmě to způsobuje určitý šum a změnu zvuku, představ si to zjednodušeně jako hodně jemnej equalizér. No a to co odlišuje ANC v rámci značek je právě to, jestli tam nějaké změny v tom zvukovém podání dokážeš klidně i jako audiofil postřehnout nebo ne. No a právě Sennheiser Momentum 4 je prý aktuálně největší pecka, kde výrobce překonal kvalitou i legendu od Sony WH-1000XM4 a novější Sony WH-1000XM5. Tudíž se nediv, že ta cena tomu odpovídá.

Jestli je to na tu hodinu dvě denně, tak já si myslim, že ti ty Edifier, kde očekávám podobnou kvalitu jako LAMAX, budou v pohodě stačit. ANC bych v tomto případě neřešil. Dej pak vědět.

Kdyby to mělo být na delší poslech, tak si určitě připlatit za něco značkového, jako mám já například ty Denony a aby náušníky byly z paměťovky, je to při delším poslechu hodně znát, jak jsem si ověřil i u toho Sennheiseru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny