Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhlavné bezdrôtové slúchadlá do 150€

To je zas na inú debatu a nedá sa inak ako súhlasiť. V rámci slúchadiel mám bohaté skúsenosti s výnimkou týchto low-end wireless riešení. Tie najprv neboli a keď to prišlo tak doteraz som sa tomu vyhýbal. Nikdy som žiadne nemal a preto som sa chcel poradiť aby som nevzal niečo totálne mimo. V low-ende som kedysi mal SONY MDR-ZX600. V čase používania super a potom som prešiel na násobne drahšie ATH m50x aby som zistil že tie SONY hrali ako zemiak :-D To som zvedavý ako budú hrať tieto bezdrôtové či sa to za tú dobu vyše 10 rokov posunulo. Ak zarátam infláciu tak je to cca tá istá cenová trieda.

Ja si neviem predstaviť na domáce počúvanie nič iné ako otvorené over-ear slúchadlá. Kto skúsil ten presne vie o čom píšem. Z hľadiska zvuku je riešenie otvoreného zvuku iná dimenzia a taktiež hľadisko pohodlnosti je vyššie. Taktiež keďže doma je zvyčajne tiché prostredie tak nevadí rušenie dnu/von a ja osobne mám veľmi rád tú slobodu že počúvam hudbu ktorá nijak zvlášť extra neruší okolie a zároveň počujem čo sa okolo mňa deje. Taktiež tzv.mikrofonovy efekt pri pohybe.

Počúvanie hudby v uzatvorených slúchadlách vonku vidieť čoraz častejšie. Videl som už aj expertov čo takto riešia počúvanie hudby za volantom. To nechápem. Na bicykli taktiež samovražda. Ja takto na cestách slúchadlá nikdy nenosím z logických dôvodov a občas si hovorím či navzdory zásahu do slobody nie je nutnosť zavedenia zákona na zákaz podobnej aktivity. Človek ktorý absolútne nič nepočuje a prepravuje sa autom, na bicykli, motorke alebo na pešo je nebezpečný pre seba aj okolie. To isté platí s bezpečnostným pásom v aute kde sedí viacero ľudí. Keď chce niekto poletovať autom a pozabíjať všetkých v priestore...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny