Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem platby kartou online na internete

jezekhifi tak za ten zámok pri URL adrese by som ruku do ohňa nedal. Ak tam nie je, je to určite podozrivé ale dnes už to majú takmer úplne všade. Už ani neviem kedy naposledy som bol na adrese bez toho. Ja to beriem ako také plus ale určite nie ako 100% záruku.

Ja myslím že si tie brány vyberajú hlavne podľa ceny. Samozrejme že si alza nedá niečo totálne neznáme a podozrivé ale všimol som si že tie brány ktoré boli spoľahlivé a dlhé roky prevládali už ustupujú a sú tu všelijaké nové. Podľa mňa ide o poplatky, tie obchody chcú šetriť. Vždy to bude z nejakej časti o dôvere ale zároveň si to chcem zabezpečiť do stavu aby to bolo pokiaľ možno čím bezpečnejšie.

RedMax, kedysi som to s limitom robil aj ja. Aj teraz tam mám limit lenže 300kč v prepočte eurá to je pre mňa žalostne málo a musel by som to neustále meniť podľa potreby. Sekundárna virtuálna karta ktorú mám od banky zadarmo je v tomto dobrá a priamo bankou určená pre podvody na internete. Neviem či to majú aj ostatné banky... Za približne minútu tam viem mobilom alebo na PC previesť instantným prevodom potrebnú čiastku čiže ak nejakému obchodu úplne neverím alebo sa mi niečo nezdá s tou bránou(ak ju dajme tomu nepoznám) tak jednoducho dobijem na tú kartu dajme tomu 25€ aby som zaplatil tovar v cene 23,99€. Čiže aj kebyže podvodník chce vybieliť túto kartu tak ukradne jedno euro.

Dosť obavy mám napríklad z platieb na stránkach typu aliexpress. Občas tam kupujem všemožné súčiastky a drobnosti a už dlhé roky sledujem že aliexpress neposiela 3D SECURE potvrdenie. Proste zadám informácie o karte, peniaze sa stiahnu a bodka. To bol hlavný dôvod prečo som veľmi rád uvítal tú sekundárnu kartu. Jeden čas som to aj riešil pretože ma to dosť štvalo prečo banka nepošle ten overovací 3D SECURE. Banka sa vyjadrila že je to čisto záležitosť obchodu či túto funkcionalitu má. To je ale veľká škoda že to nie je povinné pre všetky platby kartou na internete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny