Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem platby kartou online na internete

Máš zaujatý pohľad a ak ťa niečo sklame tak už tomu nikdy nedáš druhú šancu. To už som čítal aj na tvoje názory na HW a iné. Neber to v zlom ale nemám pravdu? Na toto som dávnejšie počul jednu takú hlášku že v súčasnom svete uspeje ten kto sa dokáže niečo naučiť, odnaučiť a znova naučiť. Myslené je to jednoducho že čo platilo pred rokom dnes už nemusí a odcudzovať produkt alebo službu pretože bola kedysi naprd je chyba. Dnes platí že musíš spraviť mesačný obrat 70€ platbami kartou a za týchto podmienok máš bez poplatkov. Inak poplatok tuším 1,50€. V praxi túto sumu prekročíš ak nakupuješ potraviny čiže kto neprekročí ten žije z vesmírnej energie. S tým marketingom som sa nestretol. mBank ma kontaktovala za účelom marketingu za 10 rokov len zopár krát, určite to nepovažujem za otravné že zavolajú 1x za 2-3 roky, proste reklama. SMS a email ohľadom reklamy sa tuším dá vypnúť v nastaveniach účtu.

Šporiace účty sú na smiech... Ak to berieš ako bezpečnostnú poistku tak veľa šťastia. Zveruješ peniaze banke, inštitúcii ktorá ťa s istotou 100% nakoniec odrbe. Zatiaľ im to vychádza že ani netušíš že si okrádaný a riešime tu poplatky. Za posledné roky okradli všetkých o cca 60% vkladov? OK, číselko ostalo... Chcelo by to jeden taký maličký experiment nech si bežný ľudia na nejaký čas vyberú peniaze z bánk. Všetci naraz, hromadne! https://www.youtube.com/watch?v=03dfoqw70lw

Tá virtuálna karta má vlastné číslo karty, CVC a dátum expirácie. Neskúšal som, nie je dôvod ale malo by sa dať ju instantne odstrániť a vytvoriť novú s novými údajmi. Nie je dôvod pretože stačí táto jedna na rizikové platby a vždy tam nechám len potrebnú sumu na nákup ako som už písal.

Máš úplnú pravdu, určite je najčastejší problém je že zaplatím a tovar vôbec nepríde. Mne sa to už stalo v prípade bazáru kde našťastie šlo len o 20€... Určite jedného dňa sa dočkám niečoho väčšieho, myslím že je takmer nemožné sa tomu vyhnúť pri dnešnom svete kde sa už všetko možné kupuje online a jedného dňa... Myslím že je fajn snažiť sa túto pravdepodobnosť znižovať čo najnižšie čo je aj dôvod prečo zabezpečenie napríklad aj teraz riešim a snažím sa posunúť ďalej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny