Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přesný význam.těchto polí

Co na to AI?

Vypadá to, že jste uvedl konfigurační parametry, které se týkají funkcí volte (Voice over LTE) a vowifi (Voice over Wi-Fi) v mobilních zařízeních. Zde je vysvětlení jednotlivých parametrů:

ro.config.hw_volte_on=true: Tento parametr indikuje, zda je funkce Voice over LTE (Volte) povolena na zařízení. Volte umožňuje telefonní hovory přes síť LTE, což zajišťuje vyšší kvalitu hovoru a rychlejší připojení dat během hovoru.

ro.config.hw_vowifi=true: Tento parametr označuje, zda je povolena funkce Voice over Wi-Fi (Vowifi) na zařízení. Vowifi umožňuje telefonní hovory přes Wi-Fi sítě, což je užitečné v oblastech s špatným pokrytím mobilní sítě nebo ve vnitřních prostorách, kde je silnější signál Wi-Fi.

ro.config.hw_vowifi_mmsut=true: Tento parametr se týká funkcí Vowifi a MMS (Multimedia Messaging Service). MMSUT (MMS over Vowifi and UT) označuje možnost odesílat a přijímat multimediální zprávy (MMS) pomocí Vowifi.

ro.config.hw_volte_dyn=false: Tento parametr indikuje, zda je povolena dynamická změna funkce Volte. Pokud je nastavena na "false", uživatel nemůže manuálně přepínat Volte.

ro.config.hw_volte_show_switch=true: Tento parametr určuje, zda se má zobrazovat přepínač pro Volte ve uživatelském rozhraní zařízení.

ro.config.hw_volte_icon_rule=1: Tento parametr ovlivňuje pravidla zobrazení ikony Volte na zařízení. Hodnota "1" by mohla indikovat, že ikona Volte se zobrazuje pouze během aktivního hovoru.

Tyto konfigurační parametry se často používají v mobilním softwaru pro řízení funkcí Volte a Vowifi na zařízení. Jejich konkrétní význam a chování mohou záviset na konkrétním operačním systému a verzích softwaru na daném zařízení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny