Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Extrémní zpomalení Chromu + whitescreen

Zdravím, před pár dny se u mě projeliv problém s Chromem. Z ničeho nic začal být Chrome extrémně pomalý, spuštění trvá i půl minuty a další půl minuty vidím pouze bílé okno, žádné záložky, žádný adresní řádek, ani karty ani ikony pro minimalizaci/křížek pro vypnutí. Poté se zase všechno objeví a je relativně funkční, ale stránky načítá o dost déle, než normálně (mám 100/100 mbps). Vždy jsem vyhledával přes adresní řádek a když do něj něco napíšu, nic se neděje, netočí se ani kolečko a je to jakoby zamrzl a za pár sekund se najednou objeví výsledky vyhledávání/popř. konkrétní stránky. Když stahuji i malé soubory, stáhne je během chvilky, ale poté několik desítek sekund ukazuje 99% staženo, než mi dovolí soubor otevřít, občas má problém i načíst vlastní nastavení.

Zkoušel jsem jiné prohlížeče a např. Opera se zapne okamžitě -> ani jeden výše popsaný problém jsem nezjistil.
Jiné problémy s výkonem PC nejsou.

Nikdy jsem takové chování nezažil a nedokážu si s tím nic spojit. Stalo se to když jsem se uklikl a omylem Chrome zavřel, při opětovném otevření byl problém na světě.
Zkusil jsem vymazat cookies atd, restart chromu, reinstall chromu a vše bez účinku. Ví někdo, co ještě mohu zkusit? Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny