Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechodí notifikace na chytré hodinky

Dobry den. Mam takovy problem a je to dost zamotane.. Mam mobilni telefon Samsung M21. Mel jsem chytre hodinky Garmin Vivoactiv 4 a notifikace z mobilu na ne chodily nejprve bez problemu. Asi po tydnu to zacalo zlobit a nechodily notifikace z aplikace Email.cz (od Seznamu). Zkousel jsem preinstalovavat aplikaci Connect a uvedl hodinky do tovarniho nastaveni s vymazanim dat. Problem se tim nevyresil. Vzdy pomohlo az kdyz jsem v Connectu odpojil oznameni aplikaci (vsechny najednou) a hned zase zapnul- hodinky se v tu chvili zblaznily a zacly na ne chodit notifikace z aplikace Email - emaily- treba 6 emailu (nove i starsi) a na hodinkach z toho neslo ani vyjet- pomohlo az smazani posledni notifikace emailu, ktera tam naskocila. Od te doby notifikace z Emailu chodily jen par minut, pak zas chodit prestaly, zas pomohlo vypnuti a zapnuti oznameni v Connectu. Casem prestaly na hodinky chodit i notifikace z ostatnich aplikaci. Hodinky jsem vratil, vratili mi penize a koupil Garmin Venu 2. Mam je asi 10 dni a notifikace chodi normalne, jen ty Email zas prestaly chodit. Pomuze zase zapnuti a vypnuti oznameni aplikaci v Connectu, ale jen na chvili. Take pomuze odinstalace a opetovna instalace aplikace Email. To pomuze take jen na chvili. Zkousel jsem uz vsechno- optimalizace baterie, dalsi veci podle googlu vsechno mozne a uz nevim co s tim.. Jedine na co mam podezreni je , Obraz v obraze" jenze ten v nastaveni telefonu po otevreni ,,Aplikace" a otevreni ,,Email" neni..vubec tam neni nabidka ,,Obraz v obraze" U jinych aplikaci, ze kterych chodi notifikace tam je. Zkousel jsem i do vyhledavace v nastaveni napsat ,,obraz v obraze" a kdyz jsem tam takto najel, v aplikacich chybela aplikace Email, vubec tam nebyla uvedena. Zkousel jsem i aplikaci ,,Seznam" kde je take moznost chodit na emaily od Seznamu a chova se to stejne, notifikace po chvili prestanou chodit a ,,Obraz v obraze" take chybi..

Předmět Autor Datum
Také jsem to zkoušel vyřešit přeposíláním emailů ze seznamu na gmail (ze ktereho notifikace chodi v…
nodj 26.05.2023 14:18
nodj
Tak jeste jsem zkusil zamknout aplikaci email.cz- nevedel jsem, ze to muj telefon umi- v otevrenych…
nodj 27.05.2023 16:02
nodj
Tak ani to nepomohlo, uz zas notifikace z email.cz na hodinky nechodi..
nodj 27.05.2023 20:00
nodj
Nenapada teda nekoho neco? :-) Dekuji.. poslední
nodj 29.05.2023 09:46
nodj

Také jsem to zkoušel vyřešit přeposíláním emailů ze seznamu na gmail (ze ktereho notifikace chodi v poradku). Jenze kdyz to nastavim, chova se to divne...jakoze prijde novy email a pak treba za 10 minut na hodinky prijde nejaky stary mail preposlany ze seznamu na gmail a za chvili dalsi stary email.. Kdyz to preposilani zrusim a zkusil jsem na gmail pripojit druhy ucet- ten od seznamu, tak se to chova zas tak, ze kdyz mi prijde email na seznam, na gmail to dorazi treba az za 5 minut a nekdy mi neprijde notifikace o novem emailu na gmailu ani na mobil ani na hodinky..pritom, kdyz nemam na gmailu dva ucty, tak to neblbne..

Tak jeste jsem zkusil zamknout aplikaci email.cz- nevedel jsem, ze to muj telefon umi- v otevrenych aplikacich jsem po najeti na otevrenou aplikaci klikl na horni ikonku a vyskocily funkce s moznosti zamknuti.. zatim notifikace na hodinky chodi uz nekolik hodin, tak se uvidi, jestli to vydrzi nebo ne..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru