Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zrušení automatického řazení v zobrazení miniatur souborů a složek v průzkumníku Win10.

Dá se nějak donutit Průzkumník, aby při novém otevření stejného okna byli náhledy souborů na tom místě, když je předtím dám do vlastního pořadí?
Zkusil jsem to podle tohoto návodu - https://windowsreport.com/disable-auto-arrange-folders-windows-10/, ale funguje to pouze na 50% - po novém otevření stejné složky jsou ty soubory na opět předchozím místě.
Díky za radu
Petr

Předmět Autor Datum
Nedá. Problém je, že Widle si to pamatují v omezeném počtu položek v registru. Sice od Win 7 se tent…
Rce 05.06.2023 23:03
Rce
hm, ve Win7 to šlo v pohodě...pomocí té úpravy v registrech. Když mě ms donutil upgradovat na 10, př…
bluenite 05.06.2023 23:25
bluenite
pro náhledy používám normální správce souborů, free je třeba altap salamander. ostatně na zobrazení…
lední brtník 05.06.2023 23:36
lední brtník
Na Macu použij pro ty aplikace, co běží jen pod Widlema VirtualBox. Na Linuxu většina Win aplikací b… poslední
Rce 06.06.2023 00:51
Rce

Nedá. Problém je, že Widle si to pamatují v omezeném počtu položek v registru. Sice od Win 7 se tento prostor stále zvětšuje, leč když se vyčerpají všechny pozice, rozhází to Widle dle svého, s chutí rozhází i pracovní plochu. To mne na počítač přinutilo i křičet.

hm, ve Win7 to šlo v pohodě...pomocí té úpravy v registrech. Když mě ms donutil upgradovat na 10, přepokládal jsem že někdo to upraví. Ale neupravil na 100%. Teď to samé začíná s win11. Kdyby se šlo vykašlat na tento os, udělám to rád. Ale některý sw nefunguje bohužel na macu. Tak se vykašlu na náhledy. zdravím

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru