Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátová sluchátka (špunty) do 3500 Kč

Zdravim je tu nejaky guru pres spunty do usi?Chci si koupit nove sluchatka,max 3500 kc.Mel jsem audio-technica,ale poruchovost me zklamala.Co by jste mi doporucili?Seinhezer se mi jevi dobre ale je fest drahy.Graddo,Jabra,Sony?Fakt nevim...Jo a wireless...

Změna tupého předmětu, původně: Sluchatka (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo a wireless hmm tak tady kvalitu nečekej. Kvalita jedině přes drát. Jo a špunty kvalitní zvuk tak…
jezekhifi 09.06.2023 17:52
jezekhifi
V dnešnej dobe nie je ani náhodou pravidlom čo píšeš. Za kvalitný bezdrôtový prenos zvuku sa priplác…
KMX 09.06.2023 19:15
KMX
Jeste jsem zapomnel zminit a hlavne je tohle jadro problemu...sluchatka casto pouzivam ve fitu.A tam… nový
Hires 10.06.2023 06:45
Hires
Nepoužívam slúchadlá na šport čiže reálnu skúsenosť nemám ale viem že je kategória vyslovene športov… nový
KMX 10.06.2023 06:58
KMX
Ano dik,tyhle uz jsem prohlizel.I cena je relativne v poho.No mozna mam viteze. nový
Hires 10.06.2023 09:11
Hires
Když sportuješ vezmi ještě v úvahu když sportuješ Jabra Elite 7 Active nebo Samsung Galaxy Buds Pro… nový
MattDyllon 10.06.2023 18:09
MattDyllon
Mám tieto slúchadlá a a som veľmi nespokojný, pretože: - slúchadlá sú obrovské (20x15x15mm+lievik s… nový
Sodrak 10.06.2023 10:26
Sodrak
Je vidět, že jsi skutečně kvalitní sluchátka na uších neměl, tak mě nepoučuj si. Poslechni si třeba… nový
jezekhifi 10.06.2023 09:32
jezekhifi
Dobre ujo Jecklin float ergo, nech si zoberie také do fitka a do týždňa o tom bude vedieť celá repub… nový
KMX 10.06.2023 12:02
KMX
No tak do fitka by to nefungovalo, je to na klidný domácí poslech hudby, ne na skákání.:-) nový
jezekhifi 10.06.2023 12:48
jezekhifi
Já mohu doporučit Sony Linkbuds S. Výborné hlavně díky své velikosti. poslední
dvv 12.06.2023 21:35
dvv

V dnešnej dobe nie je ani náhodou pravidlom čo píšeš. Za kvalitný bezdrôtový prenos zvuku sa pripláca ale už je to na špičkovej úrovni. Mám napríklad skúsenosť s KleerNet technológiou kde je pokles kvality zvuku nulová záležitosť. To je už z iného súdka ale ide o to že sa to posunulo vpred a to čo platilo v 2015 už dnes neplatí. Napríklad aj herné myši na turnajoch už majú wireless a štve ich latencia? Nie pretože to už nie je problém.

Môžem odporučiť Sennheiser. Je to vec názoru, každému sedí iný zvukový prejav a z desiatok slúchadiel známych výrobcov ktoré som počul v rozumnej cenovej hladine som Sennheiser nakoniec umiestnil najvyššie čo sa týka celkovej spokojnosti. Od toho hlavného čiže zvuku cez spracovanie a pohodlnosť nosenia. To ale píšem o skúsenosti takmer výhradne s over-ear slúchadlami ale predpokladám že to bude v prípade in-ear podobné. Mal som in-eary aj od Sennheiseru a zvuk vzhľadom na cenu bol skvelý. Za tvoj cenový limit majú tiež niečo v ponuke prípadne drahšie momentum za príplatok.

Jeste jsem zapomnel zminit a hlavne je tohle jadro problemu...sluchatka casto pouzivam ve fitu.A tam mi vzdy prestaly hrat podle me skrz potu.Takze bych potreboval nejake,ktere to ustoji no a prave z tech Seinnheisseru mam trochu strach.

Nepoužívam slúchadlá na šport čiže reálnu skúsenosť nemám ale viem že je kategória vyslovene športových slúchadiel ktoré sú tvarom a vlastnosťami prispôsobené tomuto využitiu čiže by mali držať v ušiach aj pri námahe a snáď vydržia skrz dostatočnú certifikáciu IPX aj pot. Našiel som napríklad tieto: https://www.alza.sk/sennheiser-sport-true-wireless-d7137704.htm sú výrobcom určené na šport a majú IPX4.

Mám tieto slúchadlá a a som veľmi nespokojný, pretože:
- slúchadlá sú obrovské (20x15x15mm+lievik s ušným adaptérom). Z uši vytŕčajú dva obrovské čierne šulce. Ľudia sa na vás začnú už z diaľky usmievať, pretože takého ufóna, ktorému z uší vytŕčajú takéto dva obrovské čierne šulce ešte nevideli.
- silikónové ušné nástavce a ušné plutvy som nedokázal skombinovať pre svoje ucho. V uchu mi držia iba tie najväčšie nástavce a najväčšie plutvy. Ich použitie je však bolestivé - ušnica a vonkajší zvukovod bolia počas používania slúchadiel a po vytiahnutí slúchadiel z ucha sú ušnica a vonkajší zvukovod na dotyk stále bolestivé.
- Nástavce a plutvy sa už pri miernom spotení vyšmýkavajú z ucha. Slúchadlá nie sú vhodné na beh a skákanie - pri otrasoch sa vyšmýkavajú z ucha.
- nie je deklarovaná 27 hodínová doba prevádzky. Omnoho nižšia výdrž batérii - iba 16 hodín. Po 11 hodinách používania klesla kapacita nabíjacieho púzdra zo 100% na 0%. Batérie v slúchadlách bez ďalšieho nabíjania vydržali hrať ešte 5 hodín. 11+5=16 hodín celkového času prevádzky.
- slúchadlá vôbec neobsahuje možnosť aktívneho potlačenie hluku (ANC).

Dobre ujo Jecklin float ergo, nech si zoberie také do fitka a do týždňa o tom bude vedieť celá republika. Neber to v zlom ale nebudeš náhodou taký ten hifista? Máš doma poriadny kábel priemeru 1cm k tým slúchadlám? Ten zvuk je potom lepší. Predpokladám že budeš hneď urazený že čo ti kto kecá do hifi náboženstva ale poznám ľudí čo to vnímajú ako ty a ste totálne odstrihnutý od reality.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru