Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android aplikace zpusobujici nefunkcni mobilni datove pripojeni? (EZVIZ)

Ahoj, zakladam tady uz potreti podobny dotaz, akorat pokazde to jiz proslo nejakym vyvojem. Ted uz jsem nejspise ve finale lokalizovani problemu, bohuzel ale vubec nevim, jak jej vyresit. Snad se tady mezi Vami najde nekdo, koho neco napadne...

Jen ve zkratce: Cca pul roku jsem pozoroval, ze mi velmi casto nefunguji mobilni data. Zkousel jsem vsechno mozny. Nepomohl factory reset telefonu. Koupil jsem si novy, problem pretrvaval stale. Resil jsem s T-mobile, ktery mi vymenil SIM, nepomohlo. Tyden reseni s jejich supportem nevyresil nic, podruhe vymenena SIM, problem pretrvava. Az predevcirem jsem uplnou nahodou zjistil, v cem nejspise tkvi problem.

Pouzivam tuto aplikaci pro monitorovani kamer kolem domu: details

Jakmile jsem aplikaci odinstaloval, telefon bezi bez jedineho problemu. Testoval jsem to 24 hodin a nebyl zadny vypadek. Jakmile aplikaci naisntaluju, data spise nejedou, nez jedou... Po odisntalaci opet vse bez problemu. Troufam si tedy tvrdit, ze to prave ta aplikace zpusobuje ten problem, jenze ted vubec nevim, co s tim. Na celym netu jsem nenasel jedinou zminku o tom, ze by nekdo dalsi mel takovy problem. Navic tuto aplikaci pouzivame cela rodina a nikomu jinymu to nedela. Pochopitelne aplikaci nepouzivat je pro me nemyslitelne, to bych moh rovnou vymenit vsechny kamery kolem domu... Napadlo me zkusit najit nejaky starsi build aplikace a vcera jsem si nainstaloval cca 1,5 roku starou verzi. Prislo mi, ze je to trochu lepsi, nicmene data vypadavaly stale.

Nemate nahdou nekdo nejaky spasny napad, co vyzkouset? Budu neskonale vdecny za kazdou radu :)

Diky moc

Předmět Autor Datum
Aplikaci jde zakázat, aby používala připojení přes data. Pomůže to? Že bys používal jen wifi nebo da…
host 13.06.2023 11:32
host
Diky moc za radu. Bohuzel takto by to totalne ztracelo smysl. Nechodily by mi nejspise ani upozornen…
rdndr 13.06.2023 13:01
rdndr
Asi máš moc pomalá data ...
dsa 13.06.2023 12:28
dsa
at je to uplne jasne: to jsou nejake kamery, na ktere lezes z mobilu pres cinsky cloud?
brum brum 13.06.2023 13:02
brum brum
Nejsem si uplne jisty, co je spravna odpoved. Zaznamy z kamer jsou ulozene na sd kartach, cloud posk…
rdndr 13.06.2023 14:15
rdndr
zakladam tady uz potreti podobny dotaz, akorat pokazde to jiz proslo nejakym vyvojem Když píšeš už…
RedMaX 13.06.2023 14:41
RedMaX
Jen kdyby nahodou nekdo narazil na podobny problem: Po par tydnech diskusi se supportem EZVIZ se pri… poslední
RNDR 25.07.2023 16:36
RNDR

zakladam tady uz potreti podobny dotaz, akorat pokazde to jiz proslo nejakym vyvojem

Když píšeš už třetí dotaz, je slušností dát alespoň odkazy na předchozí, ne každý to musel číst a tomuto tak neporozumi.

Já bych se jako první obrátil na vývojáře aplikace po monitorování kamer, popsal jim tento problém a zeptal se, jestli se s tím už nesetkali nebo jestli by nemohli zdiagnostikovat, případně odstranit chybu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru