Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o radu - výběr domácí kamery se záznamem na kartu

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem domácí kamerky, která by byla schopna snímat, resp. hlídat vnitřní prostor, nejlépe s detekcí pohybu, a ukládat video na paměťovou kartu. Podmínkou je, aby kamera byla schopna pracovat i bez nutnosti připojení k internetu. Ideální by bylo, kdyby byla na schopna pracovat na baterii. Nevím jestli nějaký takový výrobek na trhu vůbec je. Asi by pro můj účel posloužila nějaká fotopast, ale ty jsou pro mě moc drahé. Mám představu tak do 2000,-. Koupil jsem si na tento účel kamerku NEDIS WIFICBI10WT, protože je na baterii, ale ta nefunguje pokud není připojena na wifi.

Předmět Autor Datum
Vezmi z elektroodpadu nějaký WiFi router ... a zapni ho poblíž :-) pokud stačí připojení k WiFi.
dsa 12.07.2023 07:58
dsa
Jak jsem psal v dotazu, sháním právě něco, co funguje i bez wi-fi.
EWWA 12.07.2023 08:32
EWWA
jediné co splňuje tvé podivné požadavky, jsou fotopasti. Zapomeň že laciná čajna umí něco víc než ně…
touchwood 15.07.2023 17:28
touchwood
Našel jsem jednu fotopast kolem tisícovky, uvidíme. Ale myslím si že existuje určitě i nějaká kamerk…
EWWA 17.07.2023 18:38
EWWA
Takové kamery sice jsou a jsou celkem běžné, ale jde použít i alternativa jako nějaký starší mobil a…
Lukas1982 17.07.2023 19:18
Lukas1982
takhle: tvůj požadavek splní prakticky jakákoli profesionální kamera s SDcard slotem. Akorát si bude… poslední
touchwood 18.07.2023 07:01
touchwood

jediné co splňuje tvé podivné požadavky, jsou fotopasti. Zapomeň že laciná čajna umí něco víc než nějaký jejich cloud s rozsypaným čajem, řešení s lokálním web aplikací je dnes už prostě dražší a hlavně nemůžeš centrálně ukončovat životnost svých čajních produktů.

Takové kamery sice jsou a jsou celkem běžné, ale jde použít i alternativa jako nějaký starší mobil a do něj nainstalovat aplikaci Alfred. Myslím, že je tam možnost nahrávání jak na paměťovou kartu, tak do cloudu a dívat se i online odkudkoli. Takže jako online kamera a zároveň se záznamem někam jinam, což se hodí v případě, že zloděj si všimne kamery nebo mobilu a vezme ho s sebou. Klidně to vyzkoušej https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivuu&hl=cs&gl=US

Edit: Je to takové levné řešení pokud máš mobil navíc, jinak bych koupil přímo IP kameru.

takhle: tvůj požadavek splní prakticky jakákoli profesionální kamera s SDcard slotem. Akorát si budeš muset pořídit PoE injektor, anebo se zaměřit na modely, které mají kromě PoE napájení i pigtail pro normální napaječ. Akorát počítej, že cena bude cca 1500-2000kč minimálně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru